Seat Leon otomatik şanzıman ne zaman geliyor? Yeni Seat Leon 110 HP DSG Style Plus Ne Zaman Gelecek?

2021 Seat Leon fiyatları.
2021 Seat Leon fiyatları.

Yeni Seat Leon FR 231.500 TL’ye satışa sunuldu! 2021 Seat Leon motor seçenekleri nasıl oldu? Seat Leon otomatik şanzıman ne zaman geliyor? Yeni Seat Leon 110 HP DSG Style Plus Ne Zaman Gelecek? 2021 Seat Leon fiyatları, 2021 Leon fiyat listesi, Yeni Seat Leon fiyatları, 2021 model Seat fiyat listesi.

Instagram Hesabım

Seat’ın amiral gemisi Leon, tamamen yenilendi. Şu ana kadar üretilmiş en güvenli Seat denen yeni Leon, adaptif hız sabitleyici, acil durum asistanı, seyahat asistanı da dahil olmak üzere en gelişmiş sürücü destek sistemlerini bir araya getiriyor. Seat Yetkili Satıcılarında satışına başlanan yeni Leon modeli dikkat çeken tasarımı, aydınlatma, güvenlik ve tamamen yenilenen bilgi-eğlence sistemleriyle mevcut başarısını bir sonraki nesline de taşımaya hazırlanıyor.

2021 Seat Leon fiyatları.

Bugüne kadar üretilen ilk üç nesli ile 2,2 milyon adetten fazla satış rakamına ulaşarak SEAT markasının amiral gemisi olan SEAT Leon yeni iddialı. Dördüncü nesil Leon 1.5 TSI 130 HP motor ve FR donanım seçeneğiyle 231.500 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıyla satışa sunuldu.

Seat Leon otomatik şanzıman ne zaman geliyor?

1.0 TSI 110 HP Style ve 1.0 eTSI hafif-hibrit (mHEV) 110 HP DSG Style Plus seçenekleri ise Şubat ayı içerisinde satışta olacak.

1.5 eTSI hafif-hibrit (mHEV) 150 HP DSG motor seçeneğinin ise 2021 yılı ikinci çeyrekte satışta olması planlanıyor.

Yeni Audi A3 Sedan Almanya Fiyat Listesi Nasıl? Audi A3 Sedan Türkiye’de Kaç Para Olur?

Yeni SEAT Leon, SEAT’ın eksiksiz bağlantı özelliklerine sahip ilk modeli. Full Link teknolojisiyle kullanıcılar ister Apple CarPlay isterse Android Auto özelliğini kullanarak dijital yaşamlarına da erişebiliyor. Böylece kullanıcılar telefonda bulunan kişi listelerine, müziklerine ya da navigasyon sistemine rahatça ulaşabiliyor. “Acil Durum Çağrı Sistemi (e-Call)” sayesinde yerleşik eSIM, olası bir kaza durumunda acil servis ile doğrudan iletişim kurarak aracı yepyeni bir güvenlik seviyesine çıkarıyor. Sistem, acil durum araması haricinde, aynı zamanda araç konumu, motor tipi, araç rengi veya yolcu sayısı gibi araçtaki önemli verilerin acil servislere gönderilme imkanı da sunuyor.

Yeni SEAT Leon Euro NCAP tarafından gerçekleştirilen güvenlik testlerinde beş yıldıza layık görüldü. Otomobil, son derece gelişmiş destek sistemlerini bir arada sunuyor. Adaptif Hız Sabitleyici (ACC), Acil Durum Asistanı, Yarı Otonom Seyahat Asistanı, Şerit Takip Asistanı da dahil olmak üzere bir dizi yeni gelişmiş sürüş destek sistemlerini bir araya getiriyor.

Skoda Türkiye iddialı modeli Scala için Ocak ayına özel DSG otomatik için 219.500 TL dedi!

Yeni Leon Türkiye’de ilk etapta Style, Style Plus ve FR olmak üzere 3 farklı donanım seviyesi sunulacak. Konfor odaklı Xcellence donanım paketi ise 2021 ikinci çeyrek içerisinde satışa sunulacak.

Yeni Leon’da benzinli motorların tamamı turboşarjlı TSI motor seçeneklerinden oluşuyor. 1.0 litre motor seçeneklerinde 110 hp düz vites ve 7 ileri DSG otomatik vites seçenekleri bulunuyor. 1.5 litre benzinli motorlar ise 130 hp düz vites ve 150 hp 7 ileri DSG otomatik vites seçeneğiyle sunuluyor.
Otomatik vites seçeneklerinin tümü 48V Li-Ion batarya ve jeneratör içeren bir hafif-hibrit (mHEV) teknolojisiyle donatıldı. Yakıt tüketimi ve emisyon değerlerinde iyileşme sağlayan eTSI olarak adlandırılan bu sistem, araca kalkış esnasında destek sağlamak amacıyla devrede oluyor. Uygun koşullar sağlandığında, dur-kalk esnasında alternatör üzerinden motorun çalışması sağlanıyor. Araç ayrıca uygun durumlarda sürüş esnasında benzinli motorunu tamamen kapatarak yakıt tüketmiyor ve sadece elektrik motoru devredeyken serbest sürüş modunda yol kat edebiliyor. Bu sayede yakıt tüketimi ve emisyon değerlerinin düşürülmesi amaçlanıyor.
1.5 litrelik motorlar, verimliliği en üst seviyeye çıkarmak için Aktif Silindir Yönetimi (ACT) özelliğine de sahip. Bazı sürüş koşullarında motor, yakıt tüketimini azaltmak için yalnızca iki silindir ile çalışıyor.

Seat Leon FR paketiyle ilk etapta satışa sunuldu. Bu aracın fiyatı 231 bin 500 TL olarak açıklandı. Yakında satışa sunulması planlanan 1 litre manuel şanzımanlı Style donanım paketiyle başlangıç fiyatının 209 bin TL olacağı iddia ediliyor.

2021 Peugeot 208 Fiyat Listesi Nasıl? Dizel Otomatik Peugeot 208 modeli var mı? Kredi kampanyası var mı?

2021 Seat Leon fiyatları. 2021 Seat Leon fiyatları.

2021 Seat Leon fiyatları

2021 Seat Leon fiyatları2021 Seat Leon fiyatları

 

2021 Seat Leon fiyatları

2021 Seat Leon fiyatları. 2021 Seat Leon fiyatları.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba