DS Automobiles Türkiye DS 4 2022 yılında Türkiye’de satılacak dedi ama tam tarihi söylemedi!

2022 DS 4 geliyor.
2022 DS 4 geliyor.

DS Automobiles Türkiye DS 4 2022 yılında Türkiye’de satılacak dedi ama tam tarihi söylemedi! 2022 DS 4 geliyor.

Instagram Hesabım

DS Automobiles, DS 4 ile gelişimine hız katmaya hazırlanıyor. Kompakt premium segmentin ana hatlarını farklılaştıran DS 4, modern ve çekici SUV Coupe ile geleneksel kompakt hatchback olmak üzere iki gövde şeklinden etkilenerek biçimlendirilmesiyle farklılaşıyor.

Kademeli olarak Avrupa pazarlarında 2021 yılının son çeyreğinden itibaren satışına başlanacak olan DS 4, 2022 yılında ülkemizde de satışa sunulacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan DS Automobiles Türkiye Marka Direktörü Berk Mumcu, “DS Automobiles modelleri, gerek donanım gerekse konfor özellikleri açısından bulunduğu sınıf içerisinde kullanıcılarına daha çok özellik vadediyor. Bunu, şu anda Türkiye’de satışta olan DS 7 CROSSBACK ve DS 7 CROSSBACK E-TENSE modellerimizde görebilirsiniz. DS 4 de aynı şekilde kompakt premium hatchback sınıfında sunduğu özellikler ve DS Automobiles’in beraberinde getirdiği ayrıcalıklar göz önüne alındığında rekabetçi olacak. Belirttiğimiz gibi 2022 yılında DS 4’ü Türkiye’de satışa sunmayı planlıyoruz” açıklamasında bulundu.

Araba Habercisi Dergisi Ekim 2021 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Dergisi’nin 33. Sayısı Yayında!

DS 4 ile hali hazırda olan taleple de ilgili görüşlerini ifade eden Berk Mumcu, “DS markası; Türkiye’de hem satış rakamları hem DS STORE sayısı hem de ürün yelpazesi olmak üzere bir çok alanda büyümesini sürdürüyor. Marka olarak önceliğimiz her zaman müşteri deneyimi ve memnuniyeti üzerine kurulu. Satışı ise daima bir sonuç olarak görüyoruz. Bu noktada, talebe göre hareket edip araçlarımızı hızlı bir şekilde müşterilerimizle buluşturmaya gayret ediyoruz. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim; DS 4 için Türkiye’den ciddi bir talep var. 2022 yılında DS 4 için beklentilerimizin üzerinde bir taleple karşılaşacağımızı tahmin edebiliyoruz. Bu da bizleri sevindiriyor ve heyecanlandırıyor” dedi.

DS Automobiles, elektriğe geçişin dönüm noktasında. EMP2 platformunun yeni türevi, kullanışlılık ya da bagaj hacminden taviz vermeden yeni nesil şarj edilebilir hibrit güç ünitesine ev sahipliği yapmak üzere oluşturulmuş. Turbo beslemeli 180 beygir gücü sunan dört silindirli benzinli motor, 110 beygir gücü sunan elektrik motoru e-EAT8 elektrikli otomatik şanzımanla bir araya getirilerek sistem olarak 225 beygir gücüne ulaşılmış durumda.

Motor, arka aksın arkasında yer alan yeni, daha küçük ve daha yüksek kapasiteli hücreleri olan daha verimli aküyle çalışmaktadır. Böylelikle tam elektrikli sürüş modunda (WLTP karma koşullar çevriminde) 50 km’den fazla menzil sağlar. PureTech 130, 180 ve 225 beygir gücü sunan benzinli modeller ve 130 beygir gücü sunan BlueHDi dizel motor seçeneklerinin tümü 8 ileri oranlı tam otomatik şanzımanla kombinleniyor.

Araba Habercisi Ekim 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 33. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 33. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Ekim 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

2022 DS 4 geliyor.

2022 DS 4 geliyor.

2022 DS 4 geliyor.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba