Yeni Mercedes Maybach S Serisi Türkiye’de Satışa Sunuldu! Önce koltuğuna otur sonra fiyatına bak :)

Yeni Mercedes Maybach fiyatı.
Yeni Mercedes Maybach fiyatı.

Yeni Mercedes Maybach S Serisi Türkiye’de Satışa Sunuldu! Önce koltuğuna otur sonra bak 🙂 Yeni Mercedes Maybach fiyatı.

Instagram Hesabım

Lüks tanımında yeni bir boyutun kapılarını açan Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi, S-Serisi’nin uzun versiyonundan 18 cm daha uzun dingil mesafesiyle iç yaşam alanını genişletiyor.
İddialı konfor, sürüş ve güvenlik özellikleriyle donatılan Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi, çift renk uygulamalı yenilikçi ve özgün tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi, önden bakıldığında krom süslemeleri, özgün tasarıma sahip uzun motor kaputu ve karakteristik ön ızgara gibi unsurlarıyla göze çarpıyor. Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi’nin krom kaplamalı dikey sütunlara sahip radyatör ızgarası, otomobilin uzaktan bakıldığında hemen fark edilmesine katkı sağlıyor.

MAYBACH ismi, ızgaranın krom çerçevesinde zarif bir şekilde yer alıyor. Arka kapılar, diğer S-Serisi modellerine göre daha büyük; ayrıca C sütununda sabit bir üçgen pencere de bulunuyor. Yine, C sütunundaki Maybach marka logosu ayrıcalıklı dünyaya vurgu yapıyor. Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi, elektrikli arka kapılarla da donatılabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Ekim 2021 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Dergisi’nin 33. Sayısı Yayında!

Beş adede kadar ekran sunulabilen Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi’nde yüksek teknolojili bir kumanda merkezi olarak görev alan 12,8 inçlik OLED merkezi medya ekranı standart donanım olarak sunuluyor. Trafikteki diğer paydaşların görselini üç boyutlu olarak canlandıran, belirgin derinlik ve gölge efektiyle dikkat çeken 12,3 inçlik 3 boyutlu dijital gösterge ekranı da başka bir ayrıcalık olarak sunuluyor.

Sürekli ayarlanabilir amortisör sistemi ADS+ ile AIRMATIC havalı süspansiyon, tüm versiyonlarda standart olarak sunuluyor. Sürücü, DYNAMIC SELECT üzerinden motor-şanzıman, ESP®, yürüyen aksam ve direksiyonun karakteristiğini ayrı ayrı değiştirebiliyor. İlgili ayarlar, merkezi medya ekranın altındaki kumanda düğmesi üzerinden sağlanıyor. DYNAMIC SELECT ayrıca tamamen sürüş konforuna odaklanan bir MAYBACH sürüş programını da kullanıma sunuyor.
Sunulan arka aks yönlendirmesi özellikle şehir içindeki manevra kabiliyetini arttırıyor. Arka aks yönlendirme özelliği ile dönüş çapı iki metreye kadar azalıyor.
Sunulan aktif E-ACTIVE BODY CONTROL yürüyen aksam, bir stereo kamera yardımıyla yol yüzeyini tarıyor ve yol yüzeyindeki dalgalanmaları düzeltiyor. Sistem ayrıca olası bir yandan çarpma durumunda aracı yükselterek ek koruma da sağlıyor. Darbe, özellikle aracın alt kısmındaki dirençli yapı elemanlarına yönlendirildiğinden yolcular üzerindeki stres azaltılıyor.

Yeni Mercedes Maybach fiyatı.

Yeni Mercedes-Maybach S 580 4MATIC Inspiration+ 3.982 cc 503 bg 9G-TRONIC Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı 6.038.300 TL

Yeni Mercedes Maybach fiyatı.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba