2021 yılında ekspertiz yapılan her 100 araçtan 14’ünün pert ağır hasarlı olduğu ortaya çıktı!

2022 Ekspertiz pert arabalar
2022 Ekspertiz pert arabalar

2021 yılında ekspertiz yapılan her 100 araçtan 14’ünün pert ağır hasarlı olduğu ortaya çıktı! 2022 Ekspertiz pert arabalar.

Instagram Hesabım

Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre: “2021 yılında yaptığımız ekspertiz işlemlerinde ortalama her 100 araçtan 14’ünün pert (ağır hasarlı) olduğunu gözlemledik. Satın alma maliyetleri yükseldiği için tüketiciler daha yaşlı otomobillere yönelmeye başladı. Bu otomobilleri satın almadan çok detaylı kontrollerden geçirmek kritik önem arz ediyor.” dedi.

Pilot Garage, geçtiğimiz yıl sıfır kilometre araçlardaki tedarik problemleri ve kur dalgalanmaları sebebiyle hareketli geçen ikinci el pazarı ve oto ekspertiz sektörü ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Oto check-up/ekspertiz sektörünün 2021 yılında da yeni bir rekora imza attığını, satılan yaklaşık 7,5 milyon ikinci el araçtan yüzde 70’inin ekspertiz işlemi gördüğünü ifade eden Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre, sıfırdaki stok sorunlarına bağlı olarak özellikle 1 yaşa kadar olan modellerde satışların 2020 yılına göre ortalama yüzde 80 arttığına dikkat çekti. Yılın son çeyreğinde yaşanan radikal fiyat artışlarının tüketicileri 10 yaş ve üstü modellere yönelttiğine de dikkat çekildi.

Stokçuluk yapanlara verilecek cezalarda limitler yükseltildi! Artık en yüksek ceza 500 bin TL değil!

Araba Habercisi Aralık 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 36. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 36. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2022 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

2022 Ekspertiz pert arabalar.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba