Hyundai Staria Türkiye’de ne zaman tanıtılacak? Staria Türkiye’de satışa sunulmak için gün sayıyor!

2022 Hyundai Staria fiyat listesi.
2022 Hyundai Staria fiyat listesi.

Hyundai Staria Türkiye’de ne zaman tanıtılacak? Staria Türkiye’de satışa sunulmak için gün sayıyor! 2022 Hyundai Staria fiyat listesi.

Instagram Hesabım

Hyundai Motor Company, bu kez farklı bir segment ile karşımıza çıktı. Hyundai’nin yeni MPV modeli STARIA, fütüristik tasarım öğeleri ve iddialı araç içi mobilite donanımlarıyla dikkat çekiyor.
Çok Amaçlı Araç (MPV) segmentindeki STARIA, adını aerodinamik tasarım özelliklerine referans olarak uzay biliminden alıyor ve böylece tamamen geleceğin bir vizyonu olarak lanse ediliyor. Sade ve düz çizgiler kullanılarak hazırlanan premium tasarım, Hyundai’nin “İnsanlık İçin ilerleme” vizyonunu da en iyi şekilde yansıtıyor deniliyor. Markanın akıllı mobilite çözüm sağlayıcısı olarak gelecekteki modellerine entegre edeceği yeni teknolojiler ve bilgi eğlence sistemleri, STARIA modelinde de fazlasıyla kullanılıyor.

Bu önerilere kulan verenler yakıt tüketimini azaltır! İşte daha az yakıt tüketmenin 5 önemli yolu!

STARIA, bir uzay gemisini andıran fütüristik ve modern bir dış tasarıma sahip. İnce uzun, yatay bir çizgi şeklinde konumlandırılan gündüz farı ve altına yerleştirilmiş farlar, bilim kurgu filmlerindeki gelişmiş araçları andırıyor. Bu etkileyici ambiyans, iç mekanın genişliğini vurgulayan geniş panoramik camlar ve pürüzsüz gövde parçalarıyla da devam ediyor. Ayrıca, ön tampondaki geniş ızgara da markanın karakteristik tasarım felsefesini gözler önüne seriyor. Kabinin genişliği de birinci sınıf konfor ve rahatlık için optimize edilmiş. Böylece STARIA, hem iş hem de aile kullanımı için ideal bir otomobil vurgusuyla hareket ediyor.

İşte Yeni Renault Megane! Elektrikli Renault Megane iddialı özellikleriyle Türkiye’de ne zaman satılacak?

Hyundai Motor Company Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Global Tasarım Başkanı SangYup Lee, yeni konsept otomobil hakkında şunları söyledi. “STARIA, Hyundai’nin bir başka mobilite çağını başlatan etkileyici bir MPV otomobil. Benzeri görülmemiş tasarım özellikleriyle, müşterilerimize tamamen yeni bir deneyim ve konfor düzeyi sunacak.”
STARIA Premium ise normal MPV modellere göre daha lüks bir görünüm ve daha farklı bir his sunuyor. Geleceğin en büyük gereksinimlerinden biri olan mobiliteyi bir sonraki seviyeye taşıyan araç, sportif kullanım özellikleri ve üst düzey konfor donanımlarıyla sadece belirli pazarlarda satışa sunulacak.
Hyundai Staria Almanya’da 50 bin Euro’nun üzerinde bir etiketle satılıyor. Türkiye tanıtımı 24 Mayıs tarihinde yapılacak ve ardından araç yollara çıkacak. Bu fiyata baktığım zaman Hyundai Staria’nın Türkiye’de Hyunda Santa Fe fiyatıyla hemen hemen aynı olacağını görüyorum.

Yenilenen Renault Trafic Ailesi Türkiye’de satışa sunuldu! Özel fiyatlar ve önemli kampanya dediler!

2022 Hyundai Staria fiyat listesi.

Araba Habercisi Mayıs 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Mayıs 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 40. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 40. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

2022 Hyundai Staria fiyat listesi.

2022 Hyundai Staria fiyat listesi.

2022 Hyundai Staria fiyat listesi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba