Yenilenen Renault Trafic Ailesi Türkiye’de satışa sunuldu! Özel fiyatlar ve önemli kampanya dediler!

2022 Renault Trafic fiyat listesi.
2022 Renault Trafic fiyat listesi.

Yenilenen Renault Trafic Ailesi Türkiye’de satışa sunuldu! Özel fiyatlar ve önemli kampanya dediler! 2022 Renault Trafic fiyat listesi.

Instagram Hesabım

Türkiye’nin en çok tercih edilen binek otomobil markası Renault, ticari ürün gamını da güçlendirmeye devam ediyor. Yenilenen Renault Trafic, farklı kullanım gereksinimlerine hitap eden tüm versiyonlarıyla Türkiye’de satışa sunuldu. Panelvan ve Combi 5+1’de sunulan düz vites versiyonların yanı sıra; Trafic Combi 5+1 ve Trafic Combi 8+1’de sunulan otomatik vites seçenekleri, pazardaki artan otomatik vites talebine cevap vererek Renault’nun ticari araç pazarındaki iddiasını artıracak.

Yeni Renault Trafic ailesi, önceki nesillerine kıyasla tepeden tırnağa daha modern bir görünüm kazandı. Farklı ihtiyaçlara yönelik versiyonlarıyla sınıfına yön veren model; güçlü görünüme sahip yeni dış tasarımı, geniş taşıma kapasitesi, optimize iç mekan ve gelişmiş güvenlik özellikleriyle 421.000 TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarıyla tüketicilerle buluşuyor.

Renault’nun ticari araç ailesinin yenilenen üyeleri lansmana özel fiyatlarının yanı sıra 100 bin TL’ye 12 ay 0,99 faiz fırsatıyla pazara iddialı bir giriş yaptı.

Yeni Renault Trafic ailesinin fiyatlarını bana gönderilen basın bülteninden aldım.

RENAULT TRAFIC FİYAT LİSTESİ ArabaHabercisi.com
SEÇENEKMOTOR ŞANZIMANFİYAT
Yeni Trafic Panelvan2.0 Blue dCi 150 bg421.000 TL
Yeni Trafic Combi 5+12.0 Blue dCi 150 bg486.000 TL
Yeni Trafic Combi 5+1 EDC2.0 Blue dCi EDC 170 bg539.000 TL
Yeni Trafic Combi 8+1 EDC2.0 Blue dCi EDC 170 bg580.000 TL

Tüm Seçenekleriyle Fiat Egea Sedan kaç paraya satılıyor? Fiat Egea Dizel Otomatik Seçeneği ne kadar?

Araba Habercisi Mayıs 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Mayıs 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 40. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 40. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

2022 Renault Trafic fiyat listesi.

2022 Renault Trafic fiyat listesi.

2022 Renault Trafic fiyat listesi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba