Yeni Opel Astra Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak? En son gelişmeyi Opel Türkiye yönetimi açıkladı!

2022 Opel Astra Fiyat Listesi.
2022 Opel Astra Fiyat Listesi.

Türkiye’de Haziran ayında satışa sunulması beklenen Opel Astra’nın Almanya başlangıç fiyatı ne kadar? Yeni Opel Astra Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak? En son gelişmeyi Opel Türkiye yönetimi açıkladı! 2022 Opel Astra Fiyat Listesi.

Instagram Hesabım

Yeni Opel Astra’nın Almanya başlangıç fiyatı 22 bin 400 Euro olarak açıklandı. Bu fiyatı baktığım zaman Türkiye’de Volkswagen Golf modelinden daha uygun bir etiketle satışa sunulacağını tahmin ediyorum. Elbette bu giriş paketinin arabanın en boş versiyonu olduğunu unutmamak gerekiyor. Genel olarak aracın fiyatı Volkswagen Golf ile aynı olacaktır.

Yeni Opel Astra’nın bu yılın başlarında satışa sunulması bekleniyordu. Ancak Opel Türkiye yönetimi resmi açıklamayı Opel Grandland basın toplantısında yaptı: Yeni Opel Astra Eylül ayında Türkiye’de satışa sunulacak.

Almanya fiyat listesi

Opel Astra Astra paket 22.400 Euro

Opel Astra BUSINESS EDITION paket 23.350 Euro

Opel Astra EDITION paket 24.260 Euro

Opel Astra BUSINESS ELEGANCE paket 27.500 Euro

Opel Astra ELEGANCE paket 26.650 Euro

Opel Astra GS Line paket 29.180 Euro

Opel Astra Ultimate paket 35.580 Euro

Yeni Renault Scenic tanıtıldı! Hidrojen yakıtlı elektrikli olarak gelecek aracın resmi tanıtımı ne zaman?

Yeni Astra, markanın kompakt sınıf tarihinde bir ilk gerçekleştirerek satış başlangıcından itibaren yüksek verimlilik seviyesine sahip benzinli ve dizel motor seçenekleri dışında güçlü şarj edilebilir hibrit versiyonlarıyla da piyasaya sunulacak. Güç seçenekleri benzinli ve dizel versiyonlarda 110 HP (81 kW) ile 130 HP (96 kW) arasında değişiyor ve şarj edilebilir hibrit versiyonlarda ise 225 HP’ye (165 kW) kadar uzanıyor. Benzinli ve dizel motor seçeneklerinde altı vitesli manuel şanzıman standart olarak sunulurken, daha güçlü motor seçeneklerinde ise isteğe bağlı olarak sekiz vitesli otomatik şanzıman da sunuluyor.

2022 Opel Astra Fiyat Listesi.

2022 Opel Astra Fiyat Listesi.

Araba Habercisi Mayıs 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Mayıs 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 40. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 40. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

2022 Opel Astra Fiyat Listesi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba