Orijinal kit ile garantili LPG dönüşümü 8.000 TL’den başlayan fiyatlarla yapılıyor! İşte dönüşüm detayları!

Fiat Egea LPG otogaz dönüşümü
Fiat Egea LPG otogaz dönüşümü

Orijinal kit ile garantili LPG dönüşümü 8.000 TL’den başlayan fiyatlara yapılıyor! İşte dönüşüm detayları! Fiat Egea LPG otogaz dönüşümü.

Instagram Hesabım

Tofaş tarafından Fiat Egea için açıklanan LPG otogaz dönüşüm bilgileri aşağıdaki şekilde açıklandı. Bu bilgileri Fiat Türkiye internet sitesinden 12 Nisan tarihinde aldım.

LPG dönüşümü hizmeti FIAT Yetkili Servislerinde Egea 1.4 ve 1.6 e-torq modelleri için Kit + İşçilik KDV dahil tavsiye edilen 8.000 TL’den başlayan fiyatlara sunulmaktadır. LPG dönüşümü hizmeti ile benzin ve dizele kıyasla aracınızın motorunda daha temiz yanma sağlanarak daha az karbon salımı ve daha düşük yakıt tüketimi olacaktır. LPG dönüşümünde Landi Renzo firmasının LPG dönüşüm kitleri kullanılmakta olup kontrol üniteleri FIAT modelleri için özel yazılımlar kullanılarak tasarlanmıştır. FIAT yetkili servislerinin montaj ve bakım güvencesi ile gerçekleştiren bu işlemden sonra aracınızın mevcut garantisi korunur. LPG kitleri “UNECE Araç Regülasyonu” belgesine sahip olup tüm yasal zorunlulukları sağlayacak şekilde tasarlanmış ve geliştirilmiştir. LPG dönüşümü sonrası ister benzinli ister LPG’li olarak kullanabilirsiniz.

Fiat Yetkili Servislerine gidenlere yakıt hediye kampanyası başladı! İşte Fiat Türkiye’nin yakıt kampanyası!

Araba Habercisi Mayıs 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Mayıs 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 40. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 40. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Fiat Egea LPG otogaz dönüşümü.

Fiat Egea LPG otogaz dönüşümü

Fiat Egea LPG otogaz dönüşümü

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba