Honda yepyeni SUV modeli ZR-V’yi 2023’te Avrupa’da satışa sunacak! Honda ZRV nasıl bir araba?

2023 Honda ZRV yorumları
2023 Honda ZRV yorumları

Honda yepyeni SUV modeli ZR-V’yi 2023’te Avrupa’da satışa sunacak! Honda ZRV nasıl bir araba? 2023 Honda ZRV yorumları.

Instagram Hesabım

Honda, yepyeni C-SUV modeli ZR-V’yi 2023 yılında Avrupa’da satışa sunacağını açıkladı. Honda’nın gücünü kanıtlamış e:HEV hibrit teknolojisine sahip olan modeli elektrifikasyona geçiş dönemindeki önemli dönüşüme de işaret ediyor.

Honda, yepyeni C-SUV modelinin adının ZR-V olacağını ve modelin 2023 yılında Avrupa’da satışa sunacağını açıkladı. Honda’nın SUV modelleri olan HR-V ve CR-V arasında konumlandırılan ZR-V ile Honda’nın SUV ürün gamı genişleyecek. Honda, müşterileri için elektrikli model seçeneklerini güçlendirirken; yeni ZR-V e:HEV hibrit güç aktarma sistemi ile donatılacak. ZR-V e:HEV’in 2023’te satışa sunulması Honda’nın Avrupa’daki elektrifikasyon stratejisinin bir sonraki adımı olarak değerlendiriliyor. Hızlı bir büyüme gösteren Avrupa’daki elektrikli SUV segmenti doğrultusunda Honda da yeni ZR-V e:HEV modeli ile bu alandaki marka ve ürün gamı evrimine işaret ediyor.

Türkiye’de Haziran ayında satışa sunulması beklenen Opel Astra’nın Almanya başlangıç fiyatı ne kadar?

Araba Habercisi Mayıs 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Mayıs 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 40. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 40. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

2023 Honda ZRV yorumları.

2023 Honda ZRV yorumları

Honda, yepyeni C-SUV modeli ZR-V’yi 2023 yılında Avrupa’da satışa sunacağını açıkladı. Fotoğraflarda yer alan versiyon Honda ZRV’nin Çin pazarı için üretilen seçeneği.

2023 Honda ZRV yorumları

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba