Sıfır kilometre kampanyaları açıklanmaya devam ediyor! Nissan Türkiye 300 bin TL kredi %0 faiz dedi!

2023 model araba kampanyaları Nissan
2023 model araba kampanyaları Nissan

Sıfır kilometre kampanyaları açıklanmaya devam ediyor! Nissan Türkiye 300 bin TL kredi 0 faiz dedi! 2023 0 km otomobil kampanyaları açıklanıyor. 2023 yılına sıfır kilometre bir araçla başlamak isteyenler için bu kez Nissan Türkiye kampanya yaptı. Nissan Türkiye kampanyasında 300 bin TL’ye varan kredi için yüzde sıfır faiz oranı açıklandı. 2023 Nissan Qashqai ve 2023 Nissan X Trail modelleri için bu kampanya dikkat çekici. 2023 model araba kampanyaları Nissan.

INSTAGRAM HESABIM

Aşağıda açıklanan bu bilgiler bana Nissan Türkiye tarafından basın bülteni olarak gönderilmiştir.

Kablosuz elektrikli e-POWER teknolojisi ve benzinli Nissanlar için iddialı kampanyalar yeni yılda da devam ediyor açıklamasıyla kampanya duyuruldu. e-POWER teknolojisine sahip Nissan Qashqai ve 4. nesil yeni Nissan X-Trail, %0 faiz imkanı ile Nissan Yetkili Satıcılarında yerini aldı. Qashqai ile elektrikli sürüş deneyimi yaşamak isteyenlere 240.000TL’ye 12 ay için, e-POWER teknolojisini X-Trail ile deneyimlemek isteyenlere ise 300.000TL’ye 12 ay için %0 faiz imkanı sunuluyor.
Benzinli versiyonu tercih edenler ise 240.000TL’ye 12 ay %0 faiz ile yepyeni bir X-Trail sahibi olabiliyor. Benzinli Nissan Qashqai ise ocak kampanyası kapsamında 300.000 TL için 24 ay vade ve %1,09 faizli kredi imkanı ile sunuluyor. B-SUV sınıfının dinamik oyuncusu Nissan Juke ile şehirli Nissan Micra 60.000 TL’ye 12 ay vade ve %0 faizli kredi imkânı ile Nissan Yetkili Satıcıları’ndaki yerini aldı.

İşte Nissan Türkiye yönetimi tarafından açıklanan kampanyanın bilgileri bu şekilde.

TOGG Kompakt SUV gelecek ay siparişlere nasıl açılacak? Togg satın almak için yapılması gerekenler!

Araba Habercisi Ocak 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 47. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 47. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 47. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

2023 model araba kampanyaları Nissan.

2023 model araba kampanyaları Nissan

2023 model araba kampanyaları Nissan

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba