2023 ikinci el otomobil pazarının nasıl olmasını bekliyorlar? Büyük marka açıklamaları gelmeye başladı!

2023 ikinci el otomobil pazarı.
2023 ikinci el otomobil pazarı.

2023 ikinci el otomobil pazarının nasıl olmasını bekliyorlar? Büyük marka açıklamaları gelmeye başladı! İkinci El Otomobil Pazarı 2023 yılında nasıl olacak? 2023 ikinci el araba pazarında nelerin yaşanması bekleniyor? İkinci el araçlar 2023 yılında gözde olmaya devam edecek mi? 2023 ikinci el otomobil pazarı. İkinci el otomobil pazarında 2023 beklentileri belli oluyor.

INSTAGRAM HESABIM

Aşağıdaki bilgiler bana Vavacars yönetimi tarafından basın bülteni olarak gönderilmiştir.

2022’de yaşanan küresel enerji krizi ve ham madde tedarikindeki aksaklıklar sonucu sıfır araç fiyatlarındaki artış sürerken, bu dönemde ikinci el pazarı yüzde 5 oranında büyüdü. VavaCars Perakende Grup Başkanı Serdıl Gözelekli, hem yeni yıl zamlarının etkisi hem de sıfır araçlarda devam eden tedarik sorunu nedeniyle 2023’ün ilk yarısında ikinci ele olan talep patlamasının devam edeceğini söyledi.

“İkinci el pazarındaki hareketlilik 2023’te de devam edecek”

Hem yeni yıl zamlarının etkisi hem de sıfır araçlarda devam eden tedarik sorunu nedeniyle 2023’te ikinci ele olan talebin hazirana kadar giderek artacağını öngördüklerini söyleyen Gözelekli, şu ifadeleri kullandı: “Temmuz ayından bu yana ötelenen talepler ile birlikte 2023 yılında ikinci el pazarında hareketlilik devam edecektir. Özellikle tüketicilerin uygun maliyetli krediye ulaşımı konusunda gerekli kolaylıklar sağlandığında pazarın ilk 6 ay sonunda yaklaşık yüzde 20’nin üzerinde büyümesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

İlk altı ay beklentileriyle ilgili yorum yapılırken, ikinci altı ay ile ilgili bir yorum yapılmadı.

Sıfır kilometre kampanyaları açıklanmaya devam ediyor! Nissan Türkiye 300 bin TL kredi %0 faiz dedi!

Araba Habercisi Ocak 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 47. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 47. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 47. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

2023 ikinci el otomobil pazarı.

2023 ikinci el otomobil pazarı.

2023 ikinci el otomobil pazarı.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba