İBB Başkanı Togg için sipariş veremedik dedi! Togg Yerli Otomobil yönetimi resmi bir açıklama yaptı!

2023 TOGG Yerli Otomobil satış tarihi
2023 TOGG Yerli Otomobil satış tarihi

İBB Başkanı Togg için sipariş veremedik dedi! Togg yönetimi bunun ardından resmi bir açıklama yaptı! 2023 TOGG Yerli Otomobil satış tarihi.

INSTAGRAM HESABIM

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Togg sipariş edemedik dedikten sonra Togg yönetimi bu konu hakkında sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı. Aşağıda bu açıklamanın tamamını bulabilirsiniz. Yapılan bu açıklamayla birlikte TOGG Yerli Otomobil siparişlerinin Şubat 2023 tarihinde başlayacağına da yeniden vurgu yapıldı.

“Mart 2023 tarihinde yollara çıkacak akıllı cihazımıza olan ilgiyi gururla takip ediyoruz. Daha önce de açıkladığımız gibi ön sipariş sürecini Şubat 2023 itibarıyla başlatacağız. O tarihe kadar kullanıcılarımızı merkeze uygun bir şekilde sizleri sürece ilişkin bilgilendirmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön siparişler dışında sipariş almadığımızı yinelemek isteriz. Togg hakkında tüm gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan takip etmenizi, Togg tarafından açıklanmayan bilgilere itibar etmemenizi önemle rica ederiz. Bizi izlemeye devam edin.”

Tofaş kararıyla ilgili gözler artık Stellantis CEO’su Carlos Tavares’in üzerinde! Karar ne zaman çıkacak?

Araba Habercisi Kasım 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 45. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 45. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

2023 TOGG Yerli Otomobil satış tarihi.

2023 TOGG Yerli Otomobil satış tarihi

2023 TOGG Yerli Otomobil satış tarihi

Peugeot modelleri için Kasım 2022 faiz kampanyası açıklandı! Peugeot Türkiye kampanyasında ne var?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba