Volkswagen yüksek enflasyon rakamlarını müşterilerimize yansıtmak zorundayız dedi %4.4 zam yaptı!

2023 Volkswagen modellerine zam geldi
2023 Volkswagen modellerine zam geldi

Volkswagen yüksek enflasyon rakamlarını müşterilerimize yansıtmak zorundayız dedi %4 zam yaptı! 2023 Volkswagen modellerine zam geldi.

YOUTUBE KANALIM

İlk olarak şunu belirtmek istiyorum: Bu haberi Europe Autonews internet sitesinde okudum. Ardından yaptığım kontrollerde Avrupa’nın önemli haber sitelerinde de bu haberi gördüm. Yani benim yazdığım bir şey değil.

Volkswagen Almanya’da bu markayı satın almak isteyenler için kötü haberi verdi: “Enflasyon nedeniyle içten yanmalı motora sahip araçlarımıza yüzde 4 zam yaptık!” Yani VW yönetimi, yüksek enflasyonun maliyetlerini müşterilere yansıtmak zorunda kaldığını açıkladı.

Volkswagen yönetimi Almanya’daki bayilerine içten yanmalı motorlara sahip modellerine yüzde 4,4 zam yaptıklarını duyurdu. Bu zamlar marka yönetimi tarafından açıklanan bilgilere göre 23 Şubat tarihinden itibaren uygulanmaya başlayacak.

VW yönetimi bu zamların temel nedenleri olarak hammadde, enerji ve parça tedarikindeki önemli maliyet artışları olduğunu açıkladı. Fiyat artışlarına Golf, Tiguan, Polo, T-Cross, Taigo ve T-Roc gibi popüler modeller dahil oldu.

Bu arada bu konuyla ilgili olarak adını vermek isteyen bir Volkswagen yetkili satıcısının yaptığı açıklama ortalığı karıştıracak gibi görünüyor: “Şaşırdım. Satışlarımız düşüyor ve fiyatları yükseltiyorlar.” İddialara göre bayiler otomobil üreticilerinin mevcut ekonomik ortamda ortaya çıkan talep belirsizliği nedeniyle fiyatların düşürülmesini bekliyordu. Bir VW bayisi, otomobil üreticisinin 2021 ortası ile 2022 ortası arasında fiyatları yaklaşık yüzde 11 artırdığını da söylemiş.

Bu durum Türkiye’ye daha büyük zamlar olarak yansıyacaktır. Çünkü Özel Tüketim Vergisi matrahları nedeniyle yüzde 4,4’lük zammın araçların vergi dilimlerini değiştirmesi söz konusu. Mart fiyat listesi açıklandığında bu durumu daha net bir şekilde görürüz.

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2023 sayısı! Bundan sonra dergimizi buradan da ücretsiz indirebilirsiniz!

Araba Habercisi Şubat 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Şubat 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergi bu ay 5. Yıl Sayısı ile karşınızda.

Araba Habercisi Dergisi 48. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 48. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Şubat 2023 sayımızla birlikte dergimizi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 48. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2023 sayısı indir!

2023 Volkswagen modellerine zam geldi.

2023 Volkswagen modellerine zam geldi

2023 Volkswagen modellerine zam geldi.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba