İşte yenilenecek Ford Kuga böyle görünecek! Ford’un SUV temsilcisinin nasıl olacağı ortaya çıktı!

2023 Yeni Ford Kuga Escape
2023 Yeni Ford Kuga Escape

İşte yenilenecek Ford Kuga böyle görünecek! Ford’un SUV temsilcisinin nasıl olacağı ortaya çıktı! 2023 Yeni Ford Kuga Escape.

INSTAGRAM HESABIM

Ford Kuga makyajlandı ama yenilenmiş gibi değişti. Yenilenecek Ford Kuga modelini makyajlı Escape ile birlikte görmüş olduk.
Artık gelecek yıl güncellenecek Kuga’dan ne bekleyeceğimizi biliyoruz: Tam yerinde bir değişim olmuş diyebilirim.

Özellikle aracın yüz tasarımında yapılan bu etkili dokunuşla Ford Kuga daha karizmatik bir kompakt SUV olacak gibi görünüyor.

Ford Escape modeliyle aynı araç olan Kuga, bu modelin Amerika’da yenilenmiş versiyonuyla kendini göstermesinin ardından değişimin ne yönde olacağının sinyallerini vermiş oldu.

Ford Kuga’nın 2023 yılında bu tip kapsamlı bir yenilemeden geçirilerek Avrupa pazarları için tanıtılması bekleniyor.

2023 Yeni Ford Kuga Escape

Escape, önden veya dört tekerlekten çekiş ile satın alınabilen 181 beygirlik turboşarjlı 1.5 litrelik üç silindirli motordan başlayarak çok çeşitli güç aktarma organları sunuyor. Ancak bunların hepsi Türkiye’de ÖTV açısından yüksek vergi dilimine giriyor.

Bu nedenle aracı Türkiye’de yine 1.5 litre hacmindeki motor seçenekleriyle görmeye devam edeceğiz.

Örneğin 2,5 litre motor ve iki elektrikli motor ile birlikte sunulan Ford Escape hibrit seçeneği toplam 210 HP güç üretiyor. Elektrikli güç ünitelerinin verdiği destekle araç 100 km/s hıza 7.8 saniyede çıkabilecek yeteneğe sahip oluyor.

Bu seçenek 60 kilometre boyunca sadece elektrikli ilerleyebiliyor. Bu durum 100 kilometrelik yolculuklarda son derece düşük yakıt tüketimi anlamına geliyor.

Volkswagen, Polo parasına elektrikli otomobil üretecek! Ucuz elektrikli Volkswagen ne zaman geliyor?

Araba Habercisi Kasım 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 45. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 45. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

2023 Yeni Ford Kuga Escape.

2023 Yeni Ford Kuga Escape

2023 Yeni Ford Kuga Escape.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba