Chery son dönemlerin çok konuşulan konusuyla ilgili açıklama yaptı! Başka hesaplara itibar etmeyin!

2024 Chery Modelleri 0 km
2024 Chery Modelleri 0 km

Chery yönetimi son dönemlerin çok konuşulan konusuyla ilgili açıklama yaptı! TEK SORUMLU BİZİZ! 2024 Chery Modelleri 0 km.

Chery Türkiye’nin internet sitesine baktığım zaman son dönemlerde sosyal medyada konuşulan önemli konu hakkında açıklama yaptıklarını gördüm. Bu açıklamanın noktasına, virgülüne dokunmadan yayınlıyorum.

“Chery Automobile, Türkiye operasyonlarını tamamen kendi bünyesinde yönetmek ve kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, Eylül 2022’de, Türkiye’de %100 iştirak ile Chery Türkiye şirketini kurmuştur. Akabinde ise 21 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilen ürün lansmanı ile Chery Automobile, Chery Türkiye aracılığıyla Türkiye’deki tüm satış ve satış sonrası operasyonlarını başlatmıştır.

Chery Türkiye, Chery markasına ait tüm model ve yedek parçaların Türkiye’deki lojistiği, satışı ve satış sonrası hizmetlerinden tek sorumludur. Şirket, tüm ticari operasyonlarını yürütmek üzere; satış, satış sonrası, bayi ağı geliştirme, iletişim ve diğer departmanlarını kurmuştur. Chery Türkiye bugün, faaliyetlerini 7 bölgede toplam 45 yetkili satış ve servis noktası ile sürdürmektedir. Chery Türkiye, Chery marka araçların Türkiye’deki tek ithalatçısı ve distribütörüdür.

Çin’in en büyük ve köklü otomobil üreticilerinden Chery Automobile bünyesinde yer alan Chery Türkiye, sürekli teknolojik gelişim yaklaşımı ve müşteri memnuniyeti odaklı kurumsal vizyonu ile 21 Mart 2023 tarihinden bu yana ticari operasyonlarını aralıksız olarak sürdürmektedir.

Yetkili satıcı ve servis noktalarımıza web sitemiz üzerinden erişebilirsiniz; https://cherytr.com/yetkili-saticilar/yetkili-satici-haritasi

Ayrıca Chery Türkiye İletişim Merkezi’ne, 0850 480 74 72 numaralı telefondan hafta içi 08:00 – 20:00, Cumartesi günleri ise 09:00 – 18:00 arasında ulaşabilirsiniz.

Chery Türkiye’nin resmi Twitter hesabı ise https://twitter.com/CheryTurkiye1’dir. Başka hesaplara itibar edilmemelidir.

Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.
Chery Türkiye”

TOFAŞ YÖNETİMİ BİR DEVRİ KAPATTI! Tüm Otomatik Kompakt SUV fiyatları! 2024 fiyatları açıklanıyor!

Araba Habercisi KIŞ 2023 2024 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin KIŞ 2023 2024 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 56. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 56. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz. 

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. 

Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 56. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

2024 Chery Modelleri 0 km.

2024 Chery Modelleri 0 km

2024 Chery Modelleri 0 km.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba