MG en ucuz modelini tanıtmaya hazırlanıyor! Ortaya çıkmasına sadece günler kaldı!

2024 MG3 Cenevre Otomobil Fuarı.
2024 MG3 Cenevre Otomobil Fuarı.

EN UCUZ MG GELİYOR! MG markasının Avrupa pazarlarındaki en önemli atağı MG3 ile birlikte başlıyor! 2024 MG3 Cenevre Otomobil Fuarı. MG3 ne zaman satılacak 2024?

Çinli otomobil üreticisi MG’nin yeni modeli geliyor. Markasının bugüne kadar satışa sunduğu en uygun fiyatlı modeli olacağı için Avrupa’da şimdiden büyük ilgi uyandırmış durumda. MG3 isimli model çok fazla beklemeye gerek kalmadan Şubat ayının sonunda Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak ve bu tanıtımla birlikte satış tarihi de açıklanacak. Bu tarihten önce de modelin ne zaman satışa sunulacağıyla ilgili bilgilere sahip olabileceğimizi düşünüyorum.

MG3 aslında Çin ve uzak pazarlar için yabancı bir isim değil. Fakat Avrupalı kullanıcılar ve bizim için yeni bir tanışma olacak. MG3 modeli tüm pazarlarda göreceği yenilemeyle birlikte artık Avrupa ve Türkiye’de de satışa sunulacak. Markanın Renault Clio, Opel Corsa, Peugeot 208 gibi modellerin olduğu küçük sınıfta yer alan yeni modeli Türkiye’de satılan en ucuz MG modeli olacak. Tasarım çizgilerine baktığım zaman MG markasının son dönemlerde kullanmaya başladığı tasarım diliyle aynı detaylara sahip olacağını görüyorum. Özellikle ağabeyi MG4 ile önemli benzerlikler taşıyan detayları var. Bu arada daha fazla fotoğraf için murattosunaraba isimli sosyal medya hesaplarımı takip edebilirsiniz. Siteye çok fotoğraf yüklemek istemeyen biriyim.

MG3 modelinin hangi motor seçeneklerine sahip olacağı konusundaysa tam bir belirsizlik hakim. Elektrikli seçeneği kesin olarak olacak. Ancak iddialara göre hibrit ve içten yanmalı motor seçeneklerine de sahip olabileceği dile getiriliyor. Ben bunun Avrupa pazarı için geçerli olacağını düşünmüyorum. Avrupa’da ve Türkiye’de elektrikli olarak satılacaktır.

Bu Corolla online satışa özel 220 bin TL indirimli! Toyota Türkiye kampanyalarla yine çok konuşuluyor!

Araba Habercisi KIŞ 2023 2024 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin KIŞ 2023 2024 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 56. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 56. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz. 

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. 

Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 56. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

2024 MG3 Cenevre Otomobil Fuarı.

2024 MG3 Cenevre Otomobil Fuarı.

2024 MG3 Cenevre Otomobil Fuarı.

REKLAM

Youtube Murat Tosun