Renault Rafale ne zaman satılacak? Resmi açıklamayı yaptılar! Rekabet dozu artıyor!

2024 Renault Rafale Fiyat Listesi
2024 Renault Rafale Fiyat Listesi

Renault Rafale Türkiye’de ne zaman satılacak? Renault Mais resmi açıklamayı yaptı! 2024 Renault Rafale Fiyat Listesi.

1 milyon TL civarı 0 km otomobiller! 799.900 TL’den başlıyor.

Renault ürün gamının tepe noktasını oluşturacak yeni coupe SUV modeli Rafale , E Tech hibrit sistemi ve CMF CD platformu kullanılıyor. 200 bg E Tech hybrid güç aktarımı, 1.100 km sürüş menzili, 648 litre bagaj hacmi ve 984 cm2 ekranıyla Yeni Rafale modeli, Renault’nun ürün gamının en üst noktasında konumlanıyor.

Yeni Renault Rafale, yakıt tüketim oranları ve teknolojisiyle dikkat çektiği kadar, geri dönüştürülmüş malzemeler kullanan 200 bg E-Tech tam hibrit güç aktarma sistemiyle de öne çıkıyor. Sürüş keyfini yeni zirvelere taşımak için doğan model, yeni bir E-Tech 4×4 300 bg güç aktarma sistemiyle kendisini yüksek performanslı otomotiv dünyasında üst sıralara taşıyacak teknolojik ilerlemelerle geliştirildi. Rafale modelinde, istendiğinde karartılabilen veya aydınlatılabilen geniş solarbay panoramik cam tavan teknolojisi bulunuyor. Dört geçirgenlik modundan birini kullanarak içeri ne kadar ışık gireceğine kullanıcı karar verebiliyor. Renault Rafale 200 hp E-Tech hibrit, Fransa fiyatları da geçtiğimiz günlerde belli oldu. Bu fiyatların belli olmasının hemen ardından benzer fiyat etiketleriyle yapılacak. ÖTV + KDV ekleme hesabıyla fiyatını tahmin etmek mümkün.

Honda City Kampanyası devam ediyor! Fiyat performans konusunda en iyi seçeneklerden biri!

Renault Rafale Fransa Fiyat Listesi Nasıl?

Renault Rafale techno 45.000 Euro

Renault Rafale esprit Alpine 49.000 Euro

Bu fiyatlara KDV dahil. Fransa’da KDV oranı %20 olarak uygulanıyor.

Renault Rafale modeli Renault Mais yönetimi tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Eylül ayından itibaren Türkiye’de satışa sunulacak.

2024 Renault Rafale Fiyat Listesi.

2024 Renault Rafale Fiyat Listesi

2024 Renault Rafale Fiyat Listesi.

REKLAM

Youtube Murat Tosun