YILIN OTOMOBİLİ RENAULT SCENIC NE ZAMAN GELİYOR? Bugün satışa çıksa Türkiye fiyatı nasıl olur?

2024 Renault Scenic Fiyat Tahmini
2024 Renault Scenic Fiyat Tahmini

YILIN OTOMOBİLİ RENAULT SCENIC NE ZAMAN GELİYOR? Bugün satışa çıksa Türkiye fiyatı nasıl olur? 2024 Renault Scenic Fiyat Tahmini.

GEELY EN SONUNDA GELDİ! Gümbür gümbür geliyorlar!

Renault Scenic Yılın Otomobili 2024 seçildi. Geçtiğimiz yıllarda MPV bir model olan Scenic artık Crossover / SUV bir araç olarak hayatına devam edecek. Yeni tasarım ve yeni özellikleriyle Scenic son derece iddialı olur gibi görünüyor. Açıklanan fiyatlara baktığım zaman Türkiye’de yüzde 10 ÖTV dilimine girme ihtimali var. Elbette günü geldiğinde durum ne olur bilmiyorum ama bugün gelse Türkiye’de kaç paraya satışa sunulacağını hesapladım.

Renault Scenic efsanesi tamamen elektrikli güç aktarma sistemi ile satışa sunulan araçlardan biri olacak. İttifak tarafından geliştirilen CMF-EV platformu üzerine inşa edilen Renault Scenic E-Tech, 625 km’ye (WLTP) varan menziliyle şehir içi sürüşler ve uzun yolculuklar için ideal bir aile otomobili haline geliyor. Yeni modelin motorları 125 (170 HP) ve 160 kW’a (220 HP) kadar güç sağlıyor. 170 HP güç üreten seçeneğin WLTP menzili 430 km olarak açıklanıyor. 2,78 metre uzunluğundaki aks mesafesi, arkadaki yolcular için 278 mm’lik bir diz mesafesi ve 545 litrelik bagajıyla geniş bir iç hacim sunuyor. Tamamen yeni Scenic E-Tech yılın son çeyreğinde (2024) Türkiye’de satışa sunulacak elektrikli modellerden biri olacak.

RENAULT DUSTER FİYATI BELLİ OLDU! Avrupa fiyatına göre Renault Duster kaç paraya satışa sunulur?

Renault Scenic modelinin Avrupa fiyatları marka yönetimi tarafından açıklandı. 170 HP güç üreten seçeneğin fiyatı KDV dahil 39.990 Euro oldu. 220 HP güç üreten seçenekse yine KDV dahil olacak şekilde 46.990 Euro etiketle satışa çıktı. Bugün gelse kaç para olur diye hesapladım ama yılın sonunda kur ve ÖTV durumuna göre gerçek fiyatı belli olacak. O nedenle hesapladığım bu fiyatın değişkenlik göstermesi mümkün görünüyor.

Neyse, Renault Scenic bugün gelse kaç para olur ona bakalım: 39.900 Euro olarak açıklanan fiyatta yüzde 20 KDV var. Hesabı buna göre yaptım ve sonuç karşıma 1.450.000 TL seviyelerinde olur şeklinde çıktı. Yani Renault Türkiye yönetimi bu aracı kısa bir süre içinde getirebilse bu fiyata satma şansı var. Bu etiketle Türkiye’nin en uygun fiyatlı seçeneklerinden birisi olur.

0 FAİZ VE 1.183.000 TL’YE KOMPAKT SUV’DA SON 3 GÜN! İşte Chery Fiyat Listesi ve 0 Faiz Kampanyası!

Araba Habercisi Dergisi ŞUBAT sayısında neler var?

2024 0 km otomobil pazarında yeni yıl yeni markaların yılı olacak.

BYD planları değiştirdi Türkiye’de hibrit satmaya hazırlanıyor. İşte BYD SEAL U PHEV.

Citroen C5 Aircross kompakt SUV iddiasını bu yeni hibrit ile artırdı!

JAECOO J7 yoldan çıkaracak. Chery’nin alt markası Jaecoo Türkiye’de satışa çıkmak için gün sayıyor.

Lexus LBX yollara çıkmaya hazırlanıyor! En ucuz Lexus olarak satışa sunulacak.

Ralli parkurlarından yollara çıktı! Karşınızda Toyota GR Yaris!

Bahar 2024 sayısında dolu dolu bir dergi için hazırlıklarımız tam gaz devam ediyor.

2024 Renault Scenic Fiyat Tahmini.

2024 Renault Scenic Fiyat Tahmini

2024 Renault Scenic Fiyat Tahmini.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba