192 HP güç üreten yepyeni MG 3 modeli ne zaman geliyor? Yok, öyle değil küçük HB parasına gelecek!

MG3 Ne Zaman Gelecek 2024 Fiyatı.
MG3 Ne Zaman Gelecek 2024 Fiyatı.

192 HP güç üreten yepyeni MG 3 modeli ne zaman geliyor? Yok, öyle değil küçük HB parasına gelecek! MG3 Ne Zaman Gelecek 2024 Fiyatı.

GEELY EN SONUNDA GELDİ! Gümbür gümbür geliyorlar!

MG markası son dönemlerde adını sıklıkla duyduğumuz Çinli otomobil üreticilerinden biri. Türkiye’de de ulaştıkları satış rakamlarıyla herkesin dikkatini çekmeyi başaran MG, en önemli kozlarından birisini oynamaya hazırlanıyor. Cenevre Otomobil Fuarı’nda yepyeni MG3 modelini tanıtan marka bu modelle küçük HB sınıfındaki rakiplerine meydan okuyacak. Elektrikli olmadığı için Çin’den gelen araçlara uygulanan ekstra vergi onun için geçerli olmayacak. MG3 modeli temmuz ayından itibaren Türkiye yollarına çıkacak.

4113 mm uzunluğunda, 1797 mm genişliğinde, 1502 mm yüksekliğinde olan MG3, 2570 mm dingil mesafesine sahip. 293 litre bagaj hacmi sunan aracın toplam ağırlığıysa 1285 kg. Tam hibrit bir araç olan ancak fişe takma ihtiyacı olmayan MG3 asıl şovunu performans konusunda yapıyor. Ürettiği toplam 192 HP güçle, 8 saniyede 0-100 km/s hızlanmasını tamamlarken, 80-120 km/s esneklik süresinin 5 saniye olduğu açıklanıyor. 1.5 litrelik benzinli motor elektrikli motorla kombine edilirken 1.83kWh – 350V batarya paketi araçta kullanılıyor. Bu paket onun özellikle şehir içi kalabalık trafikte tutumlu bir tüketim ortaya koyacağını net bir şekilde gösteriyor. Açıklanan bilgilere baktığım zaman 100 km yakıt tüketiminin 4,4 litre olduğunu görüyorum. Yüksek donanım paketli bir listesi olan aracın tahmin edilen başlangıç fiyatının 20 bin doların altında olacağı yönünde. Duyum olmadan bu tip bilgilere yer verilmeyeceğini biliyorum. Fiyatı daha iyi anlamak için Renault Clio’nun Fransa fiyatlarına baktığım zaman 19 bin Euro gibi bir etiket karşıma çıkıyor. Yani tahmin edileceği gibi MG3 pahalı bir araç olmayacak. Küçük HB sınıfındaki rakipleriyle benzer bir etikette olacak.

RENAULT DUSTER FİYATI BELLİ OLDU! Avrupa fiyatına göre Renault Duster kaç paraya satışa sunulur?

Araba Habercisi Dergisi ŞUBAT sayısında neler var?

2024 0 km otomobil pazarında yeni yıl yeni markaların yılı olacak.

BYD planları değiştirdi Türkiye’de hibrit satmaya hazırlanıyor. İşte BYD SEAL U PHEV.

Citroen C5 Aircross kompakt SUV iddiasını bu yeni hibrit ile artırdı!

JAECOO J7 yoldan çıkaracak. Chery’nin alt markası Jaecoo Türkiye’de satışa çıkmak için gün sayıyor.

Lexus LBX yollara çıkmaya hazırlanıyor! En ucuz Lexus olarak satışa sunulacak.

Ralli parkurlarından yollara çıktı! Karşınızda Toyota GR Yaris!

Bahar 2024 sayısında dolu dolu bir dergi için hazırlıklarımız tam gaz devam ediyor.

MG3 Ne Zaman Gelecek 2024 Fiyatı.

MG3 Ne Zaman Gelecek 2024 Fiyatı

MG3 Ne Zaman Gelecek 2024 Fiyatı.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba