Volkswagen LİDER olmak istiyor! İşte Doğuş Otomotiv Volkswagen’in bu yıl satacağı yepyeni modeller!

2024 Volkswagen yeni gelecek modeller.
2024 Volkswagen yeni gelecek modeller.

Volkswagen LİDER olmak istiyor! İşte Doğuş Otomotiv Volkswagen’in bu yıl satacağı yepyeni modeller! 2024 Volkswagen yeni gelecek modeller.

0 KM OTOMOBİL FİYAT LİSTELERİ KARIŞACAK

2024 yılında Türkiye 0 km otomobil pazarına elektrikli otomobil yağacak. Ayrıca elektrikli araçların şarj sürelerinin kısaldığı haberlerini de çok sık duyacağız. Tahminlere göre bu yıl elektrikli otomobil satışları çok rahat bir şekilde 100 bin adetin üzerine çıkacak. Bu yıl Volkswagen elektrikli otomobillerinin adını çok sık duyacağız. Volkswagen Türkiye yönetimi bu modellerin bazılarını yüzde 10 ÖTV diliminde tutacak. Bu hangi anlama geliyor: Fiyatları 1.9 milyon TL’nin altında olacak.

ELEKTRİKLİ PASSAT %10 ÖTV DİLİMİ

2024 yılında Volkswagen ID.4, ID.5, ID.7 ve ID.3 olmak üzere 4 elektrikli otomobilini getirecek. Bunlar arasından en çok konuşacağımız Elektrikli Passat denilen ID7 olacak. Sanırım Volkswagen Türkiye yönetimi bu araçtan diğerlerine göre daha fazla alıp, daha fazlasını sedan modelleri seven Türkiye’ye getirecek. ID.7, tamamen yeni, yüksek verimli güç-aktarma nesline sahip ilk MEB modeli. 210 kW/286 PS ile Volkswagen ID ürün gamı içindeki en güçlü ve en yüksek torklu elektrikli tahrik motoruna sahip model. Bu güç seçeneği, batarya boyutundan bağımsız olarak ID.7’de kullanıma sunuluyor. Şirket içinde APP550 olarak anılan güç ünitesi, Kassel’de (Almanya) Volkswagen Group Components ile birlikte geliştirildi ve burada üretiliyor. Yeni elektrikli güç-aktarma sistemi, her şeyden önce enerji tüketimi açısından optimize edilmiş. Batarya boyutlarına bağlı olarak 700 kilometreye kadar WLTP menzili ve 200 kW’a kadar şarj kapasitesi öngörülüyor. Böylece ID.7, uzun mesafe kullanımı açısından da uygun bir model olarak öne çıkıyor. Doğuş Otomotiv Volkswagen Türkiye bu modeli yüzde 10 ÖTV diliminde tutmak için çalışmalarına devam ediyor.

VW HANGİ MODELİ NE ZAMAN GETİRECEK?

Volkswagen Türkiye Mayıs sonu Haziran başı ID4 veID5 SUV modelleri Türkiye’de satışa sunacak. 50. yılını kutlayan Volkswagen Golf’ün yenilenin versiyonu üçüncü çeyrek başında satışa sunulacak. En çok merak edilen model olan ve elektrikli Passat denen Volkswagen ID7 modeli ise üçüncü çeyrek sonunda Türkiye yollarına çıkacak. Volkswagen markasının en ucuz elektrikli modeli olacak olan ID3 ise yılın sonlarına doğru Türkiye’de satışa sunulacak. Yani Doğuş Otomotiv Volkswagen dört tanesi elektrikli, bir tanesi yenilenen modelini 2024 yılında satışa çıkaracak. Bundan önceki dönemde Yeni Volkswagen T-Cross, Yeni VW Passat ve son olarak Yeni Volkswagen Tiguan modelleri satışa sunulmuştu. Bu modellerle birlikte şaşırtıcı olmayan bir hedefleri var: Liderlik. Bu yıl bu çok mümkün olması bile gelecek yıl önemli olasılıklar arasında yer alıyor.

Yeni Volkswagen Tiguan satışa sunuldu! Doğuş Otomotiv Volkswagen yepyeni modelin fiyatını açıkladı 

2024 Volkswagen yeni gelecek modeller.

2024 Volkswagen yeni gelecek modeller.

2024 Volkswagen yeni gelecek modeller.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba