350 bin Euro’luk Aston Martin Vantage Renklendi

Aston Martin Vantage Renklendi

Aston Martin Vantage, 4 farklı renk seçeneğine daha kavuştu. Aston Martin Vantage Renklendi

Araba Habercisi Dergisi

Youtube.com/msemedya

Temmuz ayında neon yeşil rengi ile Türkiye’de lanse edilen ve satışa sunulan Vantage, ‘beyaz’, ‘gümüş’, ‘kırmızı’, ‘lime yeşili’ ve ‘china gri’ renkleriyle Aston Martin Türkiye Showroom’unda yerini aldı.

Markanın en güçlü temsilcilerinden Vantage, keskin hatları, kaslı görüntüsü, başarılı yol tutuşu ve 4 litrelik V8 motoru ile sürüş keyfini zirveye çıkarıyor.

[irp posts=”2399″ name=”2018 Yılında En Çok Satan Marka ve Model Belli Oldu İşte O Listeler”]

İngiliz Devi Aston Martin

İngiliz devi Aston Martin’in spor otomobil segmentinde ikon modeli haline gelen Vantage serisi, yeni renklerine kavuştu. D&D Motorlu Araçlar güvencesiyle satışa sunulan Vantage, ‘beyaz’, ‘gümüş’, ‘kırmızı’, ‘lime yeşili’ ve ‘china gri’ renkleriyle showroomda yerini aldı.

Vantage 1951 Yılında Tanıtıldı

Aston Martin tarafından ilk kez 1951 yılında DB2 modelinin yüksek performans motorlu versiyonu olarak sunulan Vantage, dinamik ve net hatlara sahip spor otomobil kokpiti, konforlu sürüş dinamiği ve agresif görüntüsü ile dikkatleri fazlasıyla üzerine çekmeyi başarıyor.

[irp posts=”2403″ name=”Türkiye’nin en çok satan SUV modeli hangisi? İşte sıralı tam liste”]

Aston Martin Vantage Özellikleri

Yüksek iç mekan teması ve daha alçakta konumlandırılmış sürücü koltuğu derinlemesine bir sürüş deneyimi sunuyor. Döner-basmalı düğme ve kumanda sistemleriyle kullanıcıya dokunsal ve kolay kullanım imkanı da mevcut. Aynı şekilde, değiştirilerek üçgen formuna getirilen PRND vites düğmeleri ile başlıca kumanda düğmeleri, net sınırlarla birbirlerinden ayrılıyor.

Aston Martin Vantage Fiyatları

Depolama alanı açısından da cömert olan iç mekanda, koltukların arkasında kullanıma uygun bir alan ve geniş, iki katlı depolama bölmeleri yer alıyor. Aston Martin Vantage’ın 350 bin Euro ile 425 bin Euro arasında satış fiyatı bulunuyor.

[irp posts=”2414″ name=”Mitsubishi L200 2018 yılında en çok satılan pick-up oldu”]

Aston Martin Vantage Renklendi

Araba Habercisi Murat Tosun

2018 Yılında En Çok Satan Marka ve Model Belli Oldu İşte O Listeler

Aston Martin Vantage Renklendi, Aston Martin Vantage Fiyatları, Aston Martin Vantage Özellikleri, Aston Martin Vantage İkinci El, Araba Habercisi Dergisi, Araba Habercisi

Aston Martin Vantage Renklendi
Aston Martin Vantage Renklendi

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba