Sarı sayfanın ardından arabam internet sitesinden de 6 ay 6 bin kilometre kuralıyla ilgili açıklama geldi!

6 ay 6 bin km arabam.
6 ay 6 bin km arabam.

Sarı sayfanın ardından arabam internet sitesinden de 6 ay 6 bin kilometre kuralıyla ilgili açıklama geldi! 6 ay 6 bin km arabam.

Instagram Hesabım

Sarı sayfa sahibinden internet sitesinin ardından 6 ay 6 bin kilometre kuralıyla ilgili bir diğer açıklama arabam tarafından geldi. İşte bugün basın bülteni ile duyurulan açıklamanın tamamı.

“Otomotiv piyasasında yüksek fiyat artışlarına engel olmak amacıyla ikinci el araç ticaretiyle ilgilenen şirketler için getirilen ”6 ay ve 6 bin kilometre” sınırı sonrası arabam.com, hem web sitesinden ikinci el araç alışverişi yapan tüketicileri korumak hem de otomotiv sektöründeki ticaretin güvenirliğini artırmak amacıyla web sitesinde bazı değişiklikler gerçekleştireceğini duyurdu.

arabam.com’un açıklamalarına göre şirketin web sitesinde İkinci el araç ilanı girişlerinde, 6 bin km’nin altının seçilememesine yönelik bir geliştirme yapılacak. Geliştirmenin eylül ayı içinde tamamlanması ön görülüyor.

Şirketten yapılan açıklamada ikinci el otomotiv sektörünün önde gelen pazar yeri olarak tüketicilerin doğru satıcılara, piyasa gerçekleriyle uyumlu fiyatlarla ulaşması için sunulan hizmetlere dair geliştirmelerin devam ettiği ifade edilirken, söz konusu düzenlemenin olumlu karşılandığı, yakın zamanda ikinci el ve sıfır araçlar ticareti ile ilgili olabilecek gelişmelerin yakından takip edildiği aktarıldı.”

Son zamların ardından motorin litre fiyatı kaç para oldu? Söylenti! Bu gece motorine yine zam geliyor!

Araba Habercisi Yaz Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 42. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 42. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Elektrikli Otomobillerin yeni ÖTV matrahları fiyatları hem düşürebilir hem de yükseltebilir! İşte ÖTV oranları!

Araba Habercisi Dergisi Yaz 2022 Sayısı’nda neler var?

6 ay 6 bin km arabam.

Siz isterseniz yine de önce boyaya bakın!

Yeni Suzuki S-CROSS Türkiye Yollarına Çıktı!

Yeni MG ZS EV Son Çeyrekte Türkiye’de satışa sunuluyor.

Hoşça kal Kadjar Merhaba Austral.

Audi A6 Avant e-tron concept gösterildi!

Ateş gibi araba: Mazda 3.

Yeni Dacia Duster hiç olmadığı kadar güçlü.

Renault MORPHOZ gerçek oldu.

Elektrikli araçların menzilinde devrim: Mercedes Vision EQXX.

6 ay 6 bin km arabam.

6 ay 6 bin km arabam.

6 ay 6 bin km arabam.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba