Yeni Fiat Egea Ne Zaman Satılacak? Makyaj Geliyor!

Fiat Egea Ailesi Makyajlanıyor.
Fiat Egea Ailesi Makyajlanıyor.

Fiat Egea Makyaj, Yeni Fiat Egea, Yeni 2020 Fiat Egea, Fiat Egea Yenileniyor, Yeni Fiat Egea 2020, Fiat Egea Ailesi Makyajlanıyor. Yeni Fiat Egea Ne Zaman Satılacak?

Tofaş’tan Egea Model Ailesi’ne 225 Milyon Dolarlık Yatırım gelmişti! Fiat Egea model ailesini 2024 yılına taşıyacak yeni bir yatırım için kollar sıvanmıştı. Açıklanan bilgilere baktığım zaman Fiat Egea Ailesi’nin 2020’nin son çeyreğinde yenileneceğini görüyorum. Kapsamlı bir şekilde makyajlanacak olan Fiat Egea Ailesi’nde yaşanacak yenilikleri çok merak ediyorum. Fiat Egea Ailesi Makyajlanıyor.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”13307″ name=”Renault Clio 5’in Türkiye Motor Seçenekleri Neler?”]

Tofaş’ın 1 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirdiği ve ürün geliştirme sürecinde önemli sorumluluklar üstlendiği Egea model ailesi için 225 milyon dolar tutarında facelift yatırımı gerçekleştirildi. Bu yatırımla birlikte fabrikada aracın tasarımı güncellenecek. Tofaş Fabrikası’nın bantlarında yapılacak olan yenilemeyle birlikte Fiat Egea Sedan’ın teknolojik özellikleri de iyileştirilecek. Fiat Egea, yılın son çeyreğinde makyajlanacak ve hemen ardından satışa sunulacak.

Fiat Egea Ailesi Makyajlanıyor.
Fiat Egea Ailesi Makyajlanıyor.

Fiat Egea Ailesi Makyajlanıyor.

Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu Fiat Egea Açıklamaları.

2019 Yılında Türkiye’de Hangi Marka Kaç Tane Sattı?

TOFAŞ’ın Hedefi 1.5 milyon Fiat Egea Üretmek

Yeni yatırımla birlikte 2015 – 2024 yılları arasında toplam Egea üretiminin 1 milyon 450 bin adede ulaşması hedefleniyor. Cengiz Eroldu, “Biz en az bir 50 yıl daha Türkiye’nin önde gelen ve küresel arenada rekabetçiliğini koruyan şirketi olmaya devam etmek niyetindeyiz. Müşterilerimizin ihtiyacını takip ederek, ürün, hizmet ve teknolojimizde rekabetçiliğimizi sürdürecek yeniliklere yatırım yapmaya ve yaptığımız yatırımlarla, Türkiye otomotiv sanayisine katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

Fiat Egea Ailesi Makyajlanıyor.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba