Pasaportunu Alarak BMW M Town Vatandaşı Olmak İster Misin? Peki Bu Ne Demek?

BMW M Town Nedir
BMW M Town Nedir

BMW Yüksek Performans Tutkunlarını M Town’da Bir Araya Getiriyor. BMW M Town Nedir

Araba Dergisi, Araba Test, Araba Yorum, Araba Haber, Araba Sürüş, Kullanılmış Araba, Sahibinden Araba, İkinci El Araba, BMW M Modeller, BMW M Town Haberler

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

BMW M otomobilleri için tasarlanan ve dünyadaki tüm BMW M hayranlarını bir araya toplayan sanal şehir M Town, otomobil tutkunlarına benzersiz bir ortam sunuyor.

Sosyal ve dijital bir iletişim platformu olan BMW M Town, ‘’Bu şehirde her şeyin fazlası iyi’’ sloganı ile BMW M tutkunlarını bu rüya şehrin bir sakini olmaya davet ediyor.

BMW, dünyadaki BMW M hayranlarını buluşturan “M Town” adında yepyeni bir sanal şehir kurdu. BMW M tutkunlarının, üye olarak M Town pasaportuna sahip olduğu bu sanal şehirde, büyüleyici bir dünyanın kapıları aralanıyor.

Pasaportunu alarak BMW M Town’un bir vatandaşı haline gelen katılımcılar, hassas sürüş manevralarına, gösterişli driftlere sahne olan kahve dükkanlarına, M “org”undan gelen eşsiz seslere ve çok daha fazlasına tanıklık edebiliyor.

M Town’un pürüzsüz asfaltı lastikleri dansa davet ederken, tüneller harika senfonilere ev sahipliği yapıyor. M Town sakinleri aynı zamanda M Town listerini indirerek, M modellerinin motor ve egzozlarından çıkan muhteşem sesleri akıllı telefonlarında zil sesi olarak kullanabiliyor.

[irp posts=”3768″ name=”Türkiye’nin En Çok Satan 20 SUV Modeli! 30 Adet Gibi Farklarla Sıralama Belirleniyor!”]

BMW M Town Nedir

Araba Habercisi Dergisi

Hyundai’nin Yeni Kokpit Tasarımını Gördünüz Mü? Yeni Kokpitin Videosu Haberde!

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba