Araba Anahtarı Kaybolduğunda Kasko ödeme yapıyor mu? Araba Anahtarı Çalınırsa Kasko Karşılıyor mu?

Araba Anahtarı Kaybolursa Ne Olur 2023
Araba Anahtarı Kaybolursa Ne Olur 2023

Araba Anahtarı Kaybolursa ya da Araba Anahtarı Çalınırsa Kasko ortaya çıkan hasarı nasıl karşılıyor? Araba Anahtarı Kaybolduğunda Kasko ödeme yapıyor mu? Araba Anahtarı Çalınırsa Kasko Karşılıyor mu? Sigortam.net CEO’su Bora Uludüz bu sorulara cevap verdi. Araba Anahtarı Kaybolursa Ne Olur 2023.

YOUTUBE KANALIM

Sigortam.net CEO’su Bora Uludüz, “Aracın anahtarı ile çalınması ya da bu nedenle zarar görmesi ile ilgili olarak 2006 yılında yapılan düzenlemeye göre bu zararlar ana teminatlar içinde değerlendirilmiyor ancak ek sözleşmede belirlenen haller sonucunda anahtarın ele geçirilmesi durumunda oluşan ziyan ve hasarlar poliçe teminat kapsamına alınıyor” dedi. Bora Uludüz, kaskonun ek teminatlar kapsamında yer alan araç anahtarı güvencesinin kapsamına ilişkin de bilgi verdi.

Buna göre, araç anahtarı güvencesini kapsayan durumlar arasında şunlar yer alıyor:

Araba anahtarının kaybı veya çalınması durumunun yanı sıra hırsızların kilit sistemini zorlarken verdiği hasarlar.
Araba anahtarlarının kapalı bir mekanda bulunması ve bu mekana zor ya da şiddet kullanılarak girilmesi.
Araç anahtarının gasp yoluyla ele geçirilmesi sonucunda aracın çalınması ya da çalınmaya teşebbüs edilmesi.

Araç anahtarı güvencesini kapsamayan durumlar ise şöyle:

Araca ait anahtarların araç üzerinde bırakılması sonucu hırsızlık yapılması veya hırsızlığa teşebbüs zararları.
Sigortalıyı resmi sıfat takınarak veya güven oluşturan eylemlerle yanıltarak araç anahtarlarının elde edilmesi sonucu meydana gelen zararlar.
Güç ve şiddet kullanmaksızın araca ait anahtarları ele geçirerek yapılan hırsızlık veya hırsızlığa teşebbüs sonucu oluşan zararlar.
Aracın emanet edilen kişilerce çalınmaya teşebbüs edilmesi ya da çalınması neticesinde meydana gelen zararlar.
Sigorta poliçesi sahibinin algılama yeteneğinin zayıflığından ya da içinde bulunduğu hal ve şartlardan yararlanarak sigortalı aracın anahtarlarının ele geçirilmesi.

Yeni Renault Megane Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak? 2023 Sıfır Km Megane çok iddialı olacak!

Araba Habercisi Ocak 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 47. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 47. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor. Türk Telekom e-Dergi uygulamaları için link

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 47. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Araba Anahtarı Kaybolursa Ne Olur 2023.

Araba Anahtarı Kaybolursa Ne Olur 2023

Araba Anahtarı Kaybolursa Ne Olur 2023.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba