Başkan ve CEO açıkladı! 0 kilometre araba fiyatları artacak! “Ne kadar artar, bu konuda oran vermek güç!”

Arabalara Zam Geliyor 2022
Arabalara Zam Geliyor 2022

Başkan ve CEO açıkladı! 0 kilometre araba fiyatları artacak! Ne kadar artar, bu konuda oran vermek güç! Arabalara Zam Geliyor 2022.

Instagram Hesabım

Otomotiv Distribütörleri Derneği ODD Başkanı ve Toyota Türkiye Pazarlama CEO’su Ali Haydar Bozkurt Bloomberg kanalında katıldığı Otomotiv Meydanı programında otomobil fiyatlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ali Haydar Bozkurt: “Gönlümüzden geçen zam olmaması yönünde. Ama araba fiyatları artacak. Ne kadar artar, bu konuda oran vermek güç. Dünyadaki enflasyonun otomobillere fiyat artışı olarak yansıyacağı görülüyor. Avrupa’da otomobil fiyatlarına 1000 Euro zam gelse bunun bize yansıması vergiler nedeniyle birkaç bin Euro’ya çıkıyor. Fiyat artışlarını bugüne kadar kademeli bir şekilde gördük. Ancak dünyanın hiç yaşamadığı bir süreçten geçmesinin ardından artan fiyatların asıl yansımasını bundan sonraki süreçte göreceğiz. Fiyatlarda ne kadar artış olur konusunda oran vermeyi sevmiyorum. Çok yüksek oranlarda olmamasını temenni ediyoruz” dedi.

Bunun yanında bugün Dünya Gazetesi’nden Aysel Yücel’in yaptığı haberde geçen bilgiler şu şekilde:

“Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte üretimde yaşanan maliyet artışları, otomobil fiyatlarına zam olarak yansıyacak. Yıl sonuna kadar araçların sadece fabrikadan çıkışına yaklaşık %25 zam geleceği belirtiliyor. Zam oranının Türkiye’deki son tüketiciye yansımasının daha fazla olması bekleniyor.”

Periyodik bakım sırasında kullanılan malzemelerin fiyatını bilenler bu kampanyayı kaçırmaz! İşte önemli fırsat!

Araba Habercisi Nisan 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 39. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 39. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Arabalara Zam Geliyor 2022.

Arabalara Zam Geliyor 2022
ODD Başkanı ve Toyota Türkiye CEO’su Ali Haydar Bozkurt

Arabalara Zam Geliyor 2022

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba