arabam.com Anadolu’da Otomobil Galerileriyle Buluşuyor! 16 Şehre Gidecekler!

Arabam Com Anadolu Turu
Arabam Com Anadolu Turu

Otomobil piyasasının önde gelen online pazar yeri arabam.com, Türkiye’nin farklı illerinde 2.el otomobil satışı yapan galericilerle buluşuyor. arabam.com yetkilileri düzenlenen buluşmalarla Şubat 2019’dan bu yana 8 ilde otomobil galerileriyle bir araya gelerek ihtiyaçlarını dinledi. Arabam Com Anadolu Turu

Araba Dergileri, Araba Dergisi, Otomobil Dergileri, Kullanılmış Araba, Sahibinden Araba, İkinci El Araba, Araba Haberleri, Araba Testleri, Araba Yorumları

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

2.el otomobil piyasasını geliştirmeyi misyon olarak gördüklerini ifade eden arabam.com Genel Müdürü Zafer Terzioğlu, Anadolu buluşmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Terzioğlu şunları söyledi: “Türkiye’nin bir çok ilinde galerilerin bir araya gelerek fikir paylaşımında bulunmalarını çok değerli görüyoruz. Öncelikli hedefimiz, Türkiye’nin her bölgesinde galerilerimizi dinleyerek, kalkınmaları ve gelişmelerinde onları her zaman desteklemek ve yol arkadaşları olmaktır.” dedi.

[irp posts=”4418″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mayıs 2019 Sayısı Çıktı! Yine Dopdolu Bir Araba Dergisi Oldu!”]

arabam.com aynı zamanda otomobil galericilerine yeni uygulamalarını tanıtarak yorumlarını aldı. 2.el piyasasında fiyat dengesini sağlayacak “Arabam Kaç Para?” özelliği anlatıldı. 2.el otomobil piyasasını hareketlendirmek hedefiyle yayınlanan “Trink Sat” özelliğini ve “arabam/ihale” uygulamasını tanıttılar.

2000 yılında kurulan ve 2016 yılında İlab Holding ailesine katılan arabam.com, aylık 5 milyon tekil kullanıcıya otomobil alım satımı konusunda online Pazar yeri olarak hizmet veriyor. Kullanıcılarının araç alım satımı konusundaki ihtiyaçlarına çözümler getirmeyi hedefleyen arabam.com, 2019 yılının ilk 4 ayında Türkiye’de 8 ilde otomobil galericileriyle bir araya geldi.

Şubat ayında Adana’da başlayan etkinlikler sırasıyla; Balıkesir, Kayseri, Rize, Kocaeli, Konya, Ordu ve Hatay buluşmalarıyla devam etti.
Yıl sonuna kadar Türkiye’nin toplam 16 ilinde otomobil galerileriyle buluşmayı hedefleyen arabam.com, gerçekleştirdiği organizasyonlarla galericilerin fikir alışverişinde bulunmalarını, arabam.com hakkında görüşlerini paylaşmalarını ve 2.el otomobil piyasasının nabzını tutmalarını sağlıyor.

arabam.com hakkında

Türkiye`nin otomobil piyasasında önde gelen online pazar yeri olan arabam.com, 2000 yılında kuruldu ve 2016 yılında Sigortam.net, Kariyer.net gibi sektörünün lideri pek çok firmayı portföyünde bulunduran iLab Holding ailesine katıldı.

İnternetten araç almayı ve satmayı çok daha güvenilir, kolay ve konforlu kılmak üzere tüm sistemini mükemmelleştirme misyonuyla çalışan arabam.com ekibi, her ay yeni fonksiyonlarla kullanıcılarının deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor. Araç ilanı vermek isteyen veya araç almak isteyenler iOS ve Android cihazlar için hazırlanan arabam.com mobil uygulaması ile her an, her yerden işlemlerini yapabiliyor.

[irp posts=”3064″ name=”İzlemediyseniz 1 Kadın 1 Erkek Volvo XC40 D4 AWD Testi Youtube MSE Medya Kanalında Yayında!”]

Arabam Com Anadolu Turu

Araba Habercisi Dergisi

1 Kadın 1 Erkek Volvo XC40 D4 AWD 190 Beygir Testi

https://www.youtube.com/watch?v=GAHYOu4dWmQ

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba