Otomotiv Sektörünün En Beğenilen Şirketi Olarak Mercedes Benz Türk Seçildi!

En Beğenilen Şirket Mercedes
En Beğenilen Şirket Mercedes

Capital Dergisi’nin her yıl düzenlediği “İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında, Mercedes-Benz Türk, 2018 yılında da “Otomotiv Sektörünün En Beğenilen Şirketi” seçildi. En Beğenilen Şirket Mercedes

Araba Dergileri, Araba Dergisi, Otomobil Dergileri, Kullanılmış Araba, Sahibinden Araba, İkinci El Araba, Mercedes Test, Mercedes Haber, Mercedes Yorum

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Bu sonuç ile Mercedes-Benz Türk, 6 yıl üst üste otomotiv kategorisinde birinciliğe layık görüldü. 600’ün üzerinde şirketten 1.480 üst düzey yöneticiyle gerçekleştirilen araştırma 2018 yılında 18. kez düzenlendi.

[irp posts=”4418″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mayıs 2019 Sayısı Çıktı! Yine Dopdolu Bir Araba Dergisi Oldu!”]

Capital Dergisi “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri 2018” araştırmasının ödülleri, Ritz Carlton’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende ödülü teslim alan Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Capital Dergisi’nin yaptığı araştırmayı şirket olarak oldukça önemsediklerini belirterek; “Mercedes-Benz Türk olarak, 2018 yılını farklı alanlarda elde ettiğimiz başarılarla geride bıraktık.

Bugüne kadar Türkiye’ye 1,2 milyar avronun üzerinde yatırım gerçekleştirerek, bu alandaki en büyük yabancı sermayeli şirketlerin başında yer aldık. Aynı zamanda topluma fayda amaçlı hayata geçirdiğimiz uzun soluklu sosyal sorumluluk projelerimiz ile de iyi bir kurumsal vatandaş olduğumuzun altını çiziyoruz. Yarım asrı aşkın süredir Türkiye’nin ekonomik ve sosyal gelişimine destek olan şirketimizin uzun yıllardır ‘Otomotiv Sektörünün En Beğenilen Şirketi’ seçilmesi bizleri son derece mutlu ediyor ve onurlandırıyor. Sorumluluklarımızın bilinciyle ülkemize olan yatırımlarımıza ve dünyadaki otomotiv anlayışında değişimin öncü şirketlerinden biri olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.

[irp posts=”4244″ name=”Büyüleyici Audi Q8 50 TDI Quattro 286 HP Tiptronic Testim arabam.com’da Yayınlandı!”]

En Beğenilen Şirket Mercedes

Araba Habercisi Dergisi

1 Kadın 1 Erkek Volvo XC40 D4 AWD 190 Beygir Testi

https://www.youtube.com/watch?v=GAHYOu4dWmQ

 

En Beğenilen Şirket Mercedes, Araba Dergileri, Araba Dergisi, Otomobil Dergileri, Araba Testleri, Araba Haberleri, Kullanılmış Araba, Sahibinden Araba

Mercedes Benz E180 Test Sürüş İzlenimlerim arabam.com’da Yayınlandı!

Mercedes Benz E180 Test Sürüş İzlenimleri

Mercedes Benz E Serisi vergi avantajı sağlayan 1.6 litrelik benzinli motoruyla beklentilerimizi hiç zorlanmadan karşıladı.

Mercedes Benz E180 tasarım özellikleri

Mercedes Benz markasının amiral gemisi E Serisi tasarım konusunda en sevdiğimiz arabalardan biri. Her detayında kendisine dolu dolu işte araba budur dememizi sağlayan bir yapısı var.

Mercedes Benz E180 Test! Bana Arabanın Tarifini Yap Deseler Onlara Seni Anlatırım!

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba