Artık Acil İhtiyacı Olanların Araçları Aynı Gün İçerisinde arabam.com Tarafından Satın Alınıyor!

arabamcom Trink Sat

Otomobil piyasasının önde gelen online pazar yeri arabam.com, Mart ayında duyurduğu yeni hizmeti “Trink Sat” ile ikinci el araç satışına yeni bir soluk getiriyor. Bu yeni uygulamayla, acil satış yapmak isteyen kişilerin araçları aynı gün içerisinde arabam.com tarafından satın alınıyor. arabamcom Trink Sat

Araba Dergisi, Otomobil Dergisi, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri, Araba Yorumları, Otomobil Yorumları, Araba Testleri, Otomobil Testleri, arabamcom haberleri, arabamcom ikinci el, arabamcom kullanılmış

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indirimleri sonrasında yavaşlayan ikinci el otomobil piyasasının hareketlenmesinde büyük etkisi olacak “Trink Sat” hizmeti ile ikinci el araçlarını satan son kullanıcıların nakit ihtiyaçları hızlıca karşılanıyor.

Bununla birlikte herhangi bir ikinci el araç almayı veya satmayı düşünen kişinin o araçla ilgili en doğru, güncel ve gerçek satış bedelini öğrenmek istediğinde başvurabileceği yeni fiyatlama özelliği “Arabam Kaç Para?” ile araç alım ve satım süreçleri artık çok daha verimli yönetebiliyor.

[irp posts=”3450″ name=”Araba Habercisi Dergisi Nisan 2019 Sayısı Turkcell Dergilikte Yayında! Kaçırmayın!”]

2000 yılında kurulan ve 2016 yılında İlab Holding ailesine katılan arabam.com, aylık 5 milyon tekil kullanıcıya otomobil alım satımı konusunda online pazar yeri olarak hizmet veriyor.

Kullanıcılarının araç alım satımı konusundaki ihtiyaçlarına çözümler getirmeyi hedefleyen arabam.com, son olarak hizmete sunduğu “Trink Sat” sistemiyle ikinci el otomobil piyasasında yeni bir dönemi başlatıyor.

Trink Sat ile aracını acil satmak isteyen kullanıcılara anında nakit teklifi sunuluyor

arabam.com’un web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden araç bilgilerini girerek teklif alan satıcılar, belirlenmiş otorapor şubelerinde ekspertiz yaptırarak aynı gün içerisinde araç satış işlemlerini tamamlayabiliyor.
arabam.com Genel Müdürü Zafer Terzioğlu, yeni çıkan Trink Sat hizmetinin ikinci el piyasası için yeni bir soluk olduğunu vurguluyor. Terzioğlu, sistemi şöyle açıklıyor:
“Türkiye’de herkesin ikinci el araç alım satımını güvenilir bir referansa dayandırabileceği ve yakın gelecekte Türkiye’nin neresinde olursa olsun satışını hiç uğraşmadan anında yapabileceği sistemin ilk adımını Trink Sat ile gerçekleştiriyoruz.

Son kullanıcıların ister arabam.com üzerinden ücretsiz ilan vererek araçlarını kendilerinin satmasına olanak veriyoruz, isterlerse de anında nakit ödeme yaparak araçlarını hızla satma imkanı sağlıyoruz.

2019 yılında araç sahiplerinin hayatlarını kolaylaştıracak yepyeni hizmetlerimizle yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

arabam.com Genel Müdürü Zafer Terzioğlu
arabam.com Genel Müdürü Zafer Terzioğlu

 

[irp posts=”3513″ name=”Yeni Ford Kuga’nın Pillerini Dolduruyorsun 50 km Menzili Nerede Kullanacağını Kendin Seçiyorsun!”]

arabamcom Trink Sat

Yeni Hyundai i30’un Yaşam Alanı Böyle Olacak! İşte Hyundai’nin Yeni Kokpit Tasarımı!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba