50 Milyon TL’lik Aston Martin! Karşınızda Sadece 19 Tane Üretilecek DB4 GT Zagato!

Aston Martin DB4 Zagato
Aston Martin DB4 Zagato

Aston Martin markası kurduğu renovasyon merkezinde markanın tarihinde yer alan efsaneleşmiş modellerini yeniden üretecek. Bu modellerden ilki de DB4 GT Zagato. Aston Martin DB4 Zagato

Araba Test, Araba Haber, Araba Yorum, Araba Sürüş, Araba Haber, Kullanılmış Araba, Sahibinden Araba, İkinci El Araba, Yeni Aston Martin, Aston Martin Haber, Aston Martin Yorum

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

DB4 GT Zagato, 1960’lı yıllarda yarışlarda Ferrari ile yarışması için üretilmişti. Motor sporlarındaki başarıları ve karşı konulamaz tasarımıyla DB4 GT Zagato modeli oldukça beğenilmişti. Aston Martin Works birimi markanın genlerini taşıyan bu Retro modeli yeniden üretecek.

[irp posts=”3625″ name=”Dergimiz Araba Habercisi Dergisi Nisan Sayısı’nı İndirmek İçin Turkcell Dergilik Linki Burada!”]

1.2 mm. kalınlığındaki alüminyumun, yüzlerce saatlik el işçiliğiyle üretilecek olan Aston Martin DB4 GT Zagato’nun gövdesi, üretim tekniğiyle de neredeyse 60 yıl önceki ilk versiyonuyla aynı olacak. DB4 GT Zagato yalnızca 19 adet üretilecek.

2017 yılında koleksiyonerlerin ilgi odağı olan sadece 25 adet üretilmiş olan DB4 GT Continuation modeli oldukça dikkat çekmişti. Aston Martin DB5 Goldfinger versiyonunun ise 2020 yılında satışa sunulması planlanıyor.

Aston Martin Works Yönetim Kurulu Başkanı Paul Spires yaptığı açıklamada, tüm hünerlerini gerek el işçiliği gerekse son teknoloji ögelerini kullanmakta 19 adet DB4 GT Zagato üretiminde göstereceklerini belirtti. Orijinal tasarıma sadık kalarak günümüz mühendisliğini en iyi şekilde yansıtacaklarını da ekledi. İtalyan otomotiv tasarım ikonları olan DBS GT Zagato ve DB4 GT Zagato modellerinde 60 yıllık tutkuyu kanıtlayacak bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Üçüncü çeyrekte satışa çıkması beklenen DB4 GT Zagato ve 2020 yılının son çeyreğinde satışa çıkacak olan DBS GT Zagato modellerinin fiyatları ise dudak uçuklatan cinsten.

Tam 6 milyon sterlin! (Güncel kur ile 45 milyon TL’nin üzerinde)

Tabi ki seri üretim değil koleksiyon arabaları olduğunu unutmamak gerekiyor.

[irp posts=”3895″ name=”Nissan X-Trail’e İki Yeni Motor Seçeneği Eklendi! 1.3 litre 160 Beygirlik Turbo Motor Geldi!”]

Aston Martin DB4 Zagato

Araba Habercisi Dergisi

Murat Tosun Audi A7 Sportback Testi

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba