Audi, Los Angeles Otomobil Fuarı’nda İki Yeni Modelinin Lansmanını Yapacak

Audi, elektrikli modellerini arka arkaya tanıtmaya devam ediyor. Amerika’da düzenlenen Los Angeles Otomobil Fuarı’nda Audi standının yeni yıldızlarından biri Audi e-tron Sportback olacak. Audi e-tron modelinin daha dinamik ve sportif bir versiyonunu yine tamamen elektrikli olarak müşterilerin beğenisine sunacak. Audi Los Angeles Otomobil Fuarı 2019.

Youtube kanalımız.

Audi e-tron Sportback modeline özel bir ilki de gerçekleştirecek. Audi mühendisleri tarafından yeni geliştirilen Dijital Matrix led farların kullanılacağı ilk Audi modeli e-tron Sportback olacak. Yeni Dijital Matrix Led farlar yaklaşık 1 milyon mikro ayna dizilimine sahip ve böylece bugüne kadarki en hassas aydınlatmayı sağlayacak.

Audi e-tron Sportback’in motoru SUV modeli e-tron ile aynı olacak. Bu da demek oluyor ki 400 beygirlik gücüyle yine kullanıcılarını performansıyla etkilemeyi başaracak. İç tasarımının e-tron ile aynı olması beklenen e-tron Sportback’in dış tasarımına ilişkin detaylar için Los Angeles Fuarı’nda 19 Kasım tarihindeki tanıtımı beklemek gerekiyor.

Fuarda, Audi’nin lansmanını yapacağı bir diğer model ise yüksek performansa sahip RS Q8 modeli olacak. Audi’nin SUV ailesinin en tepesinde yer alan Audi Q8, RS versiyonuyla sekiz silindirli çift turbolu TFSI motoruna 48 voltluk melez bir hibrit sistem eşlik edecek. 12 kW’lık lityum iyon bataryasıyla da gaza basılmadığı zaman 50-160 km/s hızları arasında 40 saniyeye kadar motoru kapatarak sıfır yakıt ve sıfır emisyonla ‘süzülme’ modunda gidebiliyor.

Audi’nin Los Angeles Otomobil Fuarı’ndaki e-tron Sportback ve RS Q8 lansmanları heyecanla bekleniyor.

Audi Los Angeles Otomobil Fuarı 2019. Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba