Citroen’in Ödüllü Kompakt SUV Modeli C3 Aircross’a Ufak Bir Makyaj Operasyonu Yaptı!

Makyajlı Citroen C3 Aircross Tanıtıldı.

2017 yılının Kasım ayında piyasaya çıktığından beri Citroen’in Kompakt SUV modeli C3 Aircross bir dizi prestijli ödülü kazandı. Citroen sadece bu yıl içinde, yılın Kompakt Crossover’ı ödülünü ve yılın en iyi küçük SUV aracı ödülünü aldı. Makyajlı Citroen C3 Aircross Tanıtıldı.

[irp posts=”8972″ name=”Turkcell Dergilik uygulamasından Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı’nı okuyabilirsiniz”]

Youtube kanalımız.

Citroen yeni nesil C3 Aircross’un tasarımını potansiyel müşteriler için daha çekici hale getirmek amacıyla ufak bir makyaj operasyonuna tabi tuttu. C3 Aircross’un 2019 satışlarının dörtte üçünden fazlasını oluşturan Shine donanımı modelin satışlarının en yüksek seviyelere çıkmasını sağladı. Bu nedenle yeni çıkarılan araçta asıl odaklanılan nokta arabanın iç tasarımı oldu.

İlk olarak, Kasım ayı başından itibaren fabrikadan çıkacak modellerde Shine’nın iç tasarımında standart olarak Urban Kırmızı rengi yer alacak. Bu canlı kaplama genel olarak kırmızı detaylarıyla birlikte tam olarak C3 Aircross Kompakt SUV’un karakterine uygun olarak yapılmıştır. Konfor kelimesi ile eş anlamlı olan C3 Aircross artık katlanabilir kol dayamaya ve koltuk arkası ceplerine sahip olacak.

Yenilenen Citroen C3 Aircross, yeni Avrupa emisyon standartlarını da karşılıyor. Aynı zamanda da performansı artırmaya yardımcı olacak Euro 6.3 uyumlu 1.2 Litre PureTech 130 motora ve EAT6 şanzıman eşlik ediyor. Yeni düzenlemeler 2021 yılına kadar yürürlüğe girmeyecek olsa da Citroen olması gereken tarihten çok önce tedbiri elden bırakmayarak yeni nesil Euro 6.3 motorunun tanıtımını yaptı.

Yenilenen C3 Aircross’un teknik özelliklerinde yapılan bu gelişmeler zaten yapılacak olan standart donanım listesinin üzerine ek olarak yapıldı. Bu listenin içinde 17 inçlik alaşım jantlar, Citroen Connect Box Emergency & Assistance System (Acil Durum Sistemi), aktif emniyet freni, geri görüş kamerası, anahtarsız giriş ve çalıştırma ve Citroen Connect Navigasyon gibi özellikler bulunmaktadır.

Tüm C3 Aircross Kompakt SUV serisi tüm araçlarında şerit ihlali uyarısı ve hız sınırı tanıma gibi güvenlik destek sistemlerini standart olarak sunuyor.

Makyajlı Citroen C3 Aircross Tanıtıldı. Araba Habercisi Dergisi.

Skoda Superb Plug-In Hibrit Modeliyle 15 bin Adet Satmayı Planlıyor! Elektrikli Menzili 55 km!

Yeni Peugeot 2008 ve e-2008 SUV Fiyatları Belli Oldu! Türkiye’de Haziran 2020’de Satılacak!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba