Milli Sporcumuz Ayhancan Güven Fransa Liderliğini Korudu! İki Podyum Birden Yaptı!

Ayhancan Güven Porsche Carrera Cup
Ayhancan Güven Porsche Carrera Cup

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı , Spor Toto ve TOSFED desteğinde Avrupa pistlerinde ülkemizi başarıyla temsil eden milli sporcumuz yine başardı. Ayhancan Güven Porsche Carrera Cup

Araba Testleri, Araba Testi, Otomobil Testleri, Otomobil Testi

Araba Habercisi Dergisi

Youtube.com/msemedya

Ayhancan Güven, 08-09 Haziran tarihlerinde İtalya Misano pistinde koşulan Porsche Carrera Cup Fransa serisi 5. ve 6. yarışlarını podyumda tamamlayarak şampiyona liderliğini sürdürdü.

[irp posts=”4975″ name=”Araba Habercisi Dergisi Haziran 2019 Sayısı Dergiliklerde Yayına Çıktı! Kaçırmayın Yazık Olur!”]

Ayhancan Güven yarışın ardından “Araç ayarlarıyla boğuştuğumuz hafta sonunu değerli puanlar alarak ve iki podyumla tamamladık. Fransa şampiyonasında sezonun tam ortasına geldik ve 104 puan ile lideriz. Şimdi Fransa şampiyonasına ara verip, 30 puan ile 2. sırada yer aldığım Porsche Mobil1 Super Cup’a odaklanma zamanı.” açıklamasını yaptı.

Genç temsilcimiz ,28-30 Haziran tarihlerinde Avusturya Red Bull Ring pistinde koşulacak olan Porsche Mobil1 Super Cup 3.ayak yarışında yeniden direksiyon başına geçecek.

Araba Habercisi Dergisi

Ayhancan Güven Porsche Carrera Cup

[irp posts=”2941″ name=”1 Kadın 1 Erkek Ford Fiesta Dizel Manuel Testi Youtube MSE Medya Kanalında Yayınlandı”]

 

Nissan’ın SUV Modellerinde CTV Şanzıman Gitti DCT Çift Kavrama Geldi! Yeni Turbo Motor İddialı!

Önden çekiş ve dört çeker seçenekleri sunan X-Trail doğa sürüşleri yapmayı seven ailelerin favori modellerinden biri. Nissan Avrupa Genel Müdürü Jean-Phillippe Roux yaptığı açıklamada, ‘Yeni motor seçeneklerimizle beraber X-Trail her zamankinden daha iyi. Hangi macerayı aradığınız hiç önemli değil, X-Trail sizin için üretildi’ dedi.

X-Trail’in yeni dizel motoru 1.7 litre ve 150 beygir güç sunuyor. Önden çekiş ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle tercih edilebilecek motorda 6 ileri manuel şanzımana yer verilmiş. Bu motor seçeneği tahmin edeceğiniz gibi ülkemiz yollarına hacimden dolayı çıkmaz.

Yeni benzinli motor seçeneğinde ise 1.3 litrelik turbo üniteyle birlikte 160 beygirlik güç elde ediliyor. Sadece önden çeker seçeneğiyle sunulacak motor, DCT otomatik şanzımana sahip. Bu motor seçeneğiyle birlikte X-Trail artık daha dinamik bir yapıya bürünmüş durumda. Motor hacminden dolayı vergi dilimlerinde altta yer alacak olan bu motor seçeneğinin, ülkemizde en popüler seçenek olacağını düşünüyoruz. Bu motor seçeneği lider Nissan Qashqai’de de görev yapacak.

Nissan X-Trail sunduğu 5 koltuklu ve 7 koltuklu seçenekleriyle macerasever ailelerin sevdiği modellerden. 4×4 sistemiyle off-road sürüşlerinde oldukça rahat ilerleyebilen X-Trail sunduğu çok yönlü yapısıyla kullanıcılarının gönlünde yer edinmiş durumda. 2 tona kadar çekme kapasitesiyle de römork veya karavan da çekme kapasitesine sahip.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba