Kompakt Sedan Nissan Geliyor! 483 Beygir Gücündeki Nissan IMs Tek Şarjla 600 km yapacak!

Nissan IMs Yorumları

Nissan, Şangay otomobil fuarında yeni bir sedan ve iki adet elektrikli konsept modelini tanıtacak. Nissan IMs Yorumları

Araba Dergisi, Otomobil Dergisi, Araba Test, Otomobil Test, Araba Haber, Otomobil Haber, Araba Yorum, Otomobil Yorum, Nissan Yorum, Nissan Haberleri, Nissan Yenilikleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Japon otomobil devi Nissan için 2019 yoğun bir yıl olacak. Önümüzdeki iki yıl içerisinde modellerinin %70’inde yenilik yapacak. Nissan cephesinden yeni sedan ile ilgili bilgi sızmazken, Pulsar modelinin sedan versiyonu olacağı bekleniyor.

[irp posts=”3333″ name=”Araba Habercisi Dergisi Nisan 2019 Sayısı Çıktı! Turkcell ve Vodafone Dergilik’ten Okuyabilirsiniz!”]

Nissan’ın tanıtacağı iki farklı elektrikli konsept modeller ise tamamen elektrikli bir sedan model ve Crossover modelinden oluşuyor.

Tanıtacağı konsept elektrikli sedan modeli olan IMs için Nissan, ‘yükseltilmiş spor sedan’ tanımlaması yapıyor. İki farklı elektrik motorunun görev yapacağı modelde 483 beygir güç sunulacağını belirtiyor. Hızlı şarj ile saatte 115 kW dolabilen hem ön hem de arkada yer alan iki elektrikli motoruyla Nissan IMs tek şarjla 600 km. menzil sunuyor.

Nissan IMs Özellikleri

İç mekanda da fütüristik tasarıma sahip olan Nissan IMs, oturma düzeni olarak 2+1+2’lik 3 sıralı koltuk sunuyor. Bu koltuk sıralarının da açılır kapanır olması kullanışlılığı artırıyor. Tamamen sürücüsüz otonom sürüşü sunan teknolojisiyle sürücü tamamen otomatik pilota geçebiliyor. Otomatik pilot modunda ise konsept tasarımda direksiyon tamamen katlanarak içeri giriyor. Bu tasarım detaylarının ne kadarının konsept tasarımdan gerçek modele aktarılacağı belli olmasa da zamanın ötesindeki tasarım ve teknoloji ögeleri bizleri heyecanlandırıyor.

Nissan IMq Crossover

Bir diğer elektrikli konsept model olan IMq Crossover ise markanın e-Power hybrid adını verdiği benzinli ve elektrikli motorun ortak çalıştığı bir sistemi kullanıyor. Elektrik motorunun aracı hareket ettirmesiyle belli bir süre yol alan ve sonradan devreye giren benzinli motor böylelikle oldukça düşük yakıt tüketimine sahip oluyor. Nissan IMq, 1.5 litrelik hybrid benzinli motora ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olacak.

Her iki modelin de önümüzdeki sene Ocak ayındaki Detroit Otomobil Fuarı’nda tanıtılması bekleniyor.

[irp posts=”3590″ name=”Yeni Toyota RAV4 Hibrit Mayıs Başında Satışa Sunuluyor! Tüm Detaylarını Yazdım!”]

Nissan IMs Yorumları

Araba Habercisi Dergisi

https://www.arabahabercisi.com/renault-xm3-inspire/

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba