Bentley Continental GT Altın Kaplamalı Bu Versiyonuyla Kuyumcu Vitrini Gibi!

Bentley Continental GT Altın Kaplamalı
Bentley Continental GT Altın Kaplamalı

Bentley Continental GT Altın Kaplamalı, Altın Kaplama Bentley, Altın Kaplama Arabalar, Altın Kaplama Otomobil, Lüks Otomobil Altın Kaplama, detayları haberde. Bentley, 1929’un efsanesi No.1 Bentley Blower modeline atıfta bulunan eşsiz bir Limited Edition modeli tanıttı. Continental GT Convertible Number 1 by Mulliner ikonik bir yarış otomobilinin farklı bir yorumu olarak karşımıza çıkıyor. Modelde 18 ayar altın kaplama çamurluklar bulunuyor. Sadece 100 adet üretilmesi planlanıyor. Bentley Continental GT Altın Kaplamalı.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

Youtube Kanalımız

Number 1 Edition’ın motor kaputunun altında 6.0 litrelik çift turboşarjlı V12 motor bulunmakta. 1929’daki süperşarjlı Blower gibi, heyecan verici bir performansla karşımıza çıkıyor. Number 1 Edition modeliyle Bentley, müşterilerine yarış tarihinin gerçek ruhunu yansıtan bir arabaya sahip olma konusunda eşsiz ve ender görülebilecek bir fırsat sunuyor.

[irp posts=”7864″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli!”]

Kullanıcının Nabzını Tutuyoruz! Yeni Renault Clio mu? Yeni Peugeot 208 mi?

Continental GT Convertible Number 1 by Mulliner, Bentley’in 100. Yıla özel çıkardığı 3 modelden sonuncusu. Daha önce Mulsanne W.O Edition ve Continental GT Number 9 Edition modellerini çıkarmıştı.

Eşsiz tasarıma sahip Continental GT Convertible, atası No.1’den ilham alan özelliklerle artık daha da çekici bir hale gelmiş. Bentley Black Line tasarımı ve karbon body kit ile sınırlı sayıda üretilecek olan model koleksiyonerlerin gözdesi olacaktır. Ayrıca 100. Yıla özel olarak tasarlanmış olan logo, LED aydınlatmalar ile vites ve direksiyonda yer alan 100. Yıl logoları modeli eşsiz yapan detaylardan.

1932’de tur rekoru kıran Bentley Blower, dönemin en önemli modifikasyonuna sahipti. Motora giden hava basıncını artırmak ve daha fazla güç üretmek için bir süper şarj kullanıldı. ‘Üfleme’ olarak da nitelendirilen özellik modele adını vererek Bentley Blower’ın tarihe geçmesini sağladı.

10 Temmuz 2019 tarihinde Bentley 100. Yaşını kutlayacak. 100. Yıla özel olarak hazırladığı modeller Bentley’in kutlamalarının sadece bir parçası. Bentley’in 100 yıllık geçmişinde otomotiv tarihine kattığı yeniliklerle beraber heyecan verici bir geleceğin de parçası olma noktasında emin adımlarla ilerliyor.

Araba Habercisi Dergisi, Bentley Continental GT Altın Kaplamalı.

Suzuki’den Tokyo Otomobil Fuarı için İki Konsept Elektrikli Model Birden Geldi!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba