Bentley Mulliner Bacalar Tanıtıldı! Sadece 12 Tane Olacak

Bentley Mulliner Bacalar, Yeni Bentley Bacalar, 2020 Bentley Bacalar, Bentley Bacalar Özellikleri Neler, Bentley Mulliner Bacalar Özellikleri Neler?

Bentley’nin modern çağlarda sunduğu en seçkin otomobil olan Bentley Bacalar, gün yüzüne çıktı. Otomobil, dünyanın en eski gövde üretim şirketi olan Mulliner’in ısmarlama gövde üretimine geri dönüşünü simgeliyor. Bentley Mulliner Bacalar Özellikleri Neler?

Youtube Kanalımız

Bentley Mulliner Bacalar Özellikleri Neler?

Grand Tourer konseptinin gelmiş geçmiş en iyi temsilcisi olan Bentley Mulliner Bacalar, Bentley’nin İngiltere’nin Crewe kentindeki merkezinde görücüye çıktı. Sadece 12 adet üretilecek otomobil lüks ve nefes kesici performansı da müşterilerine sağlıyor. Her model, müşterinin kişisel zevklerine göre Bentley Mulliner’in Crewe’deki atölyesinde el hüneriyle üretilecek.

Efsane Geri Döndü! Hoş geldin Alfa Romeo GTA

Adını Meksika’daki Laguna Bacalar’dan aldı.

Otomobil, adını Meksika’nın Yucatan yarımadasında bulunan, nefes kesici doğal güzelliği ile ünlü bir göl olan Laguna Bacalar’dan almış. Bentley’nin 2015 yılında Bentayga ile başlattığı otomobillere önemli yerlerin adını verme stratejisini sürdürüyor. Barchetta tasarımı çerçevesinde sayısız opsiyon ve malzemeyi bünyesinde barındırıyor. Bacalar, Bentley Mulliner tasarım ekibi ile müşteri arasındaki doğrudan etkileşimin sonucu son derece benzersiz bir otomobile dönüşecek. Bentley Mulliner’in gurur dolu geçmişi 1500’lü yıllara kadar uzanıyor. Bu nedenle, çarpıcı özellikleriyle ön plana çıkan Bacalar, otomobil tasarımı sanatındaki yaklaşık 500 yıllık uzmanlık ve mirasın zirvesini temsil ediyor.

Bentley Motors Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Adrian Hallmark

Bentley Motors Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Adrian Hallmark şu açıklamayı yaptı: “Bacalar’da iki koltuklu üstü açık bir deneyime yönelik tamamen ısmarlama bir Bentley yarattık ve geçen yılki yüzüncü yıl kutlamalarımız çerçevesinde ilk kez EXP100GT otomobilinde ön plana çıkarılan geleceğe dönük bir dizi unsura yer verdik. Nadir ve dikkat çekici bir Bentley olarak göze çarpan Bacalar, açıkça ifade edildiği üzere, şu anda üretilen 12 otomobilden birini birlikte yaratacak, toplayacak, sürecek ve bunların değerini bilecek sadece 12 kılı kırk yaran insan için olağanüstü ve işbirliğine dayalı bir deneyim olacak. Müşterilerimiz en rafine ısmarlama, el hüneriyle işlenmiş otomobilleri yaratmak ve hayal gücümü ve kabiliyetlerimizin sınırlarını zorlamak üzere ekibimizle kılı kırk yaran otomobil tutkunlarını bir araya getiren Bacalar konusunda en az bizim kadar heyecanlı.”

El yapımı lüks en son teknoloji ile bir araya geliyor.

Bentley Bacalar’da iddialı bir sürüş deneyiminin ortaya çıkarılması için ısmarlama, el yapımı lüks en son teknoloji ile bir araya geliyor. Bentley Mulliner tarafından hayata geçirilen yepyeni bir gövde yapım sürecinin ön plana çıktığı Bacalar’ın kalbinde eşsiz 6,0 litrelik W12 TSI motorunun geliştirilmiş bir versiyonu bulunuyor. Dünyanın en gelişmiş 12 silindirli motoru olan W12 TSI 650 HP güç ve 900 Nm tork üretiyor.

Bacalar’ın çift kavramalı, sekiz vitesli şanzımanı daha hızlı ve daha verimli vites geçişleri sağlıyor. Tüm koşullarda daha hızlı yanıt veren bir sürüş, olağanüstü kontrol ve mümkün olan en iyi ayarların sağlanması amacıyla adaptif şaside Bentley’nin 48 volt’luk akıllı Dynamic Ride System’i bulunuyor. Hava süspansiyon sistemi sürüş konforunu ve yana dönüşü kontrol ederek yolcuları aşırı hareketlerden koruyor ve Bacalar’ı zahmetsizce duyarlı hale getiriyor. Gelişmiş bir Aktif Dört Çeker Sistemi ön ve arka tekerlekler arasındaki tork dağılımını ayarlıyor. Bu sistem, optimum verimlilik ve dinamik performans için Bacalar’ın normal sürüş esnasında mümkün olduğunca arkadan çekişle gitmesini sağlıyor.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

Bentley Mulliner Bacalar Özellikleri Neler?

Bentley Mulliner Bacalar Özellikleri Neler?

Bentley Mulliner Bacalar Özellikleri Neler?

Bentley Mulliner Bacalar Özellikleri Neler?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba