BMW Kablosuz Android Auto Sunmaya Başlıyor!

BMW Kablosuz Android Auto Geliyor.
BMW Kablosuz Android Auto Geliyor.

Bu haberi gördüğüm anda işte budur dedim. Darısı kablosuz araç içi şarj sistemine. BMW, 2020’nin ortalarına doğru Android Auto’nun tanıtımıyla araçlarında kesintisiz bağlantı erişimini geliştirecek. BMW’nin en yeni dijital ve kullanıcı merkezli hizmeti olan Android Auto, sürücülerin android akıllı telefonlarını araçlarına kablosuz olarak bağlayabilmelerini sağlıyor. Bu sayede önerilen varış noktaları ve yaklaşan randevular gibi faydalı bilgilere ihtiyaç anında ulaşılabilmesini sağlamaktadır. BMW Kablosuz Android Auto Geliyor.

Araba Habercisi Dergisi.

Youtube Kanalımız.

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Android Auto, sürücülerin akıllı telefonlarını BMW araçlarında kullanmanın müzik, medya ve mesajlaşma gibi uygulamalara erişimlerini kolaylaştıran bir uygulamadır.  Kablosuz bağlantı, Android akıllı telefonun kullanımı kolay arayüzü ile son derece kullanıcı dostu bir deneyim sağlar. Ayrıca buna ek olarak Android Auto doğrudan BMW’nin sanal kokpitine yerleştirilmiştir. Bu da sürücülerin önemli bilgileri yalnızca bilgi ekranından değil aynı zamanda gösterge panelinin bilgi ekranında ve Head-Up ekranında görebilecek olmaları demektir.

Renault CEO olarak VAG Grubu Yöneticisini istiyor!

BMW Ürün Yönetimi Başkan Yardımcısı olan Peter Henrich.

BMW Ürün Yönetimi Başkan Yardımcısı olan Peter Henrich yaptığı açıklamada, ‘Biz müşterilerimizin araçlarını güvenle kullanabilmeleri ve sürüş esnasında istedikleri tüm telefon uygulamalarına rahatça ulaşabilmeleri için Android Auto’yu BMW’nin içine entegre ettik. Bu hizmeti Temmuz 2020’den itibaren müşterilerimizin hizmetine sunacağız’ dedi.

Türkiye’nin Otomobili’nin Tasarımı Pininfarina’dan.

BMW Kablosuz Android Auto Geliyor.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba