BMW X5 ve X6 Modellerinin Yüksek Performanslı M Versiyonları Tanıtıldı! 675 Beygir!

BMW X5 M Competition Tanıtıldı.
BMW X5 M Competition Tanıtıldı.

BMW M, yüksek performanslı SUV modellerinin üçüncü neslini çıkartmaya hazırlanıyor. Yeni araçların konsepti klasik M modelinin dinamiklik, hassasiyet ve çevikliği ile BMW X modelinin dışa dönük, çok yönlü ve modern tasarımıyla birleşince oldukça göze çarpan bir görüntü ortaya koyuyor. BMW X5 ve X6 modellerinin yüksek performanslı M modellerinin tanıtımını Los Angeles’da yaptı. BMW yeni araçlarını Nisan 2020’de piyasaya sürmeyi hedefliyor. BMW X5 M Competition Tanıtıldı.

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Yeni üçüncü nesil BMW’lerde yüksek devirli 4.4 litrelik V8 motor ve M Twin Power teknolojisine sahip motor kullanılmaktadır. Önceki Competition modellere göre motor gücü 50 beygir artırıldı. 625 beygir gücünden 675 beygir gücüne çıkartıldı. Ayrıca motorun yeni sportif egzoz sistemi de çıkardığı ses ile oldukça heyecan verici bir sürüş deneyimi yaşatıyor. BMW X5 M Competition modeli 0-100 km/s hızlanmasını sadece 3,9 saniyede tamamlıyor. Bu değerle önceki nesline göre yaklaşık 0,4 saniye daha hızlı olan bir araç sunuyor.

BMW X6 M Competition modelinde de aynı motor kullanılmasına rağmen X5’den 0.1 saniye daha hızlı olarak 0-100 km/s hızlanmasını 3.8 saniyede tamamlıyor. Her iki modelde de M mühendisliğinin en üst seviyesi sunuluyor. Özel M süspansiyonlarına sahip olan X5 ve X6 modelleri 21 inçlik jantlara sahip olmasına rağmen hem konfor hem de sportif özellikleri bir arada sunmayı başarıyor. Aracın eşsiz konsepti ve tasarımı tüm rakiplerinin üstünde bir performans gösteriyor. Aracın iç özellikleri arasında ise BMW Live Cockpit, BMW akıllı kişisel asistanı ve park asistanı bulunuyor.

BMW X5 M Competition Tanıtıldı. Araba Habercisi Dergisi.

Volkswagen Golf 8’in Kokpitinin Dijital Dünyası Göz Kamaştırıyor! Neler mi Var? Buyrun.

Nissan’ın küresel perakende satış hacmi yüzde 7,5 düşüşle 1,27 milyon araca geriledi!

Tesla bir sonraki fabrikasını Almanya’da Kuracak! Elon Musk Almanların Evine Gidiyor!

BMW M Performance Modeller Hangileri?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba