BYD SEAL U PHEV SATIŞ TARİHİ BELLİ OLDU! 80 km elektrik menzilli BYD için fiyat tahminim nasıl?

BYD SEAL U PHEV fiyat tahmini.
BYD SEAL U PHEV fiyat tahmini.

BYD SEAL U ŞARJ EDİLEBİLİR HİBRİT SATIŞ TARİHİ BELLİ OLDU! Markanın sosyal medyasından duyuruldu! BYD SEAL U PHEV fiyat tahmini. 80 km elektrik menzilli BYD için fiyat tahminim nasıl?

0 KM OTOMOBİL FİYAT LİSTELERİ KARIŞACAK

BYD elektrikli otomobiller için yayınlanan tebliğin ardından rotasını değiştirdi. Elektrikli otomobillerini satmak için tebliğin detaylarını ve şartlarını bekleyen BYD bu süreçte şarj edilebilir hibrit modelini satışa sunmaya karar verdi. BYD, 2024’ün ikinci çeyreğinden itibaren BYD SEAL U modelinin şarj edilebilir hibrit versiyonunu ülkemizde satışa sunmaya hazırlanıyor açıklamasıyla bu durum duyurulmuştu. BYD yönetiminin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla bu aracın 15 Nisan tarihinden itibaren satışa sunulacağı konuşulmaya başladı. Ben bu paylaşımı BYD Türkiye TikTok hesabında verdikleri bir reklamdan gördüm. Doğru çıkarsa BYD Türkiye yetkili satıcılarında 15 Nisan tarihi itibariyle bu araç satışa sunulacak. Şarj edilebilir hibrit 80 kilometre elektrikli menzille geliyor. Günlük hayatta sadece elektrikli olarak yetecek sürüş menzili sunan bu BYD modeli, uzun yola çıkıldığında da benzinli motorunu devreye alıyor.

BYD SEAL U DM-i Fiyat tahmini

Avrupa’da ilk kez Türkiye’de satışa sunulacak olan şarj edilebilir hibrit BYD SEAL U DM-i, ismini “Akıllı Çift Motor/Dual Motor-intelligent” teknolojisinden alıyor. Yüksek performansı, konforlu sürüşü ve rahat kullanımıyla birlikte yüzde 100 elektrikli dünyasını geleneksel dünyayla bir araya getiren BYD SEAL U DM-i, dört silindirli 72 kW’lık 1.5 litrelik benzinli motoru, 145 kW’lık elektrikli motorla buluşturuyor. BYD SEAL U DM-i, hibrit motorunu ise otomatik şanzımanla eşleştiriyor. 18.3 kWs Blade Batarya’ya sahip olan BYD SEAL U DM-i, şarj edildiğinde WLTP ölçümlerine göre ortalama 80 kilometrelik elektrikli menzili sunuyor. Bu menzil şehir içerisinde 110 kilometreye kadar çıkıyor. Aracın kombine olarak menzilinin 1080 kilometre olması, şarj edilebilir hibrit BYD SEAL U modelini gerçek ve konforlu bir uzun yol otomobili yapıyor. BYD SEAL U DM-i’nin bataryası, 18 kW DC hızlı şarjı destekliyor olması rakiplerinden ayrışmasını sağlıyor. Bu aracın fiyatının ne olacağını tahmin etmek güç. Çünkü Avrupa’dan önce Türkiye’de satılacağı için elimde bir fiyat örneği yok. Avrupa fiyat tahminleri İngiltere pazarı için 40 bin Sterlin civarında olacak yönünde, hatta biraz altında olabilir şeklinde yapılıyor. Ancak ilgi görebilmesi için en azından Chery Tiggo 8 Pro’dan biraz daha yüksek bir fiyat olması gerekiyor. Piyasa söylentileriyse 2.3 ile 2.5 milyon TL aralığında olabileceği yönünde.

CHERY NİSAN LİSTE FİYATLARI AÇIKLANDI! Chery Tiggo 8 ve 7 Pro ile OMODA 5 kaç paraya satılıyor?

BYD SEAL U PHEV fiyat tahmini.

BYD SEAL U PHEV fiyat tahmini

BYD SEAL U PHEV fiyat tahmini.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba