Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan farklı verileri olan motor seçeneği hakkında açıklama yaptı!

Chery farklı motor açıklaması 2023
Chery farklı motor açıklaması 2023

Chery Türkiye Başkan Yardımcısı motorlar hakkında açıklama yaptı! 2023 yılında kaç tane satacaklar? Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan farklı verileri olan motor seçeneği hakkında açıklama yaptı! Chery farklı motor açıklaması 2023.

YOUTUBE KANALIM

Basın bültenlerinde sürekli güçlü versiyonu tanıtan Chery, güçsüz motorları getirince AB normları dedi! Gazeteci Emre Özpeynirci Chery Türkiye Başkan Yardımcı Ahu Turan‘la yaptığı görüşmeden aktardı: “Motorlarda farklılık olmadığını, Türkiye’ye gelenlerin AB normunda olduğu için farklı bg gücüne sahip gibi göründüğünü söyledi.” İyi ama basın bültenleri demekten kendimi alamadım.

Keşke bu açıklama için de bir basın bülteni iletselerdi.

Bunun yanında Ahu Hanım 2023 yılında Türkiye satış hedeflerinin minimum 15 bin adet olduğunu da söylemiş. Ayda 1650 adet gibi olan bu rakamla aylık satış rakamlarında ilk 10 sırayı zorlayacak gibi. Ancak yıl sonu rakamları açısından baktığımda ilk 10 sıra zor görünüyor.

Motor seçeneğiyle ilgili aşağıda açıklanan ve satışa çıkan bilgileri bulabilirsiniz.

YOUTUBE KANALIMDA İZLEMİK İÇİN TIKLAYIN

BASIN BÜLTENİNDE BAŞKA

İşte örnek olarak kullandığım ve yapılan test sürüşünün ardından bizlere iletilen o basın bültenindeki bilgiler: “Test sürüşleri yapılan OMODA 5, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO modelleri, Chery’nin en gelişmiş teknolojileriyle donatılmış durumda. Chery’nin tüm dünyada yüksek satış adetlerine ulaşan yıldız modelleri, aynı zamanda markanın dünya genelinde, 80’in üzerinde ülke ve bölgeye gerçekleştirdiği ihracatta önemli bir güç. Her üç model de Chery tarafından geliştirilen üçüncü nesil ACTECO serisi 1.6 TGDI motorla donatılmış durumda. Motor, maksimum 197 HP maksimum güç ve 290 Nm maksimum tork üretiyor. Modern teknolojinin nimetlerinden yararlanan motor, iHEC yanma sistemi gibi beş temel teknoloji sayesinde yüzde 41 termal verimlilikle Çinli motorlara öncülük ediyor ve “Yılın En İyi 10 Motoru” arasında yer alıyor. Motorla kombine edilen ıslak çift kavramalı GETRAG 7DCT şanzıman, motorun gücünü yola etkin bir şekilde aktarırken yakıt ekonomisini de destekliyor. OMODA 5, 0-100 km/s hızlanmasını 7,8 saniyede tamamlayarak sınıfında öne çıkan bir performans ortaya koyuyor.”

SATIŞA SUNULAN BAŞKA

Chery Türkiye’nin internet sitesine baktığım zamansa farklı teknik bilgilerin yer aldığı motor seçeneğinin araçlarda yer aldığını gördüm. Daha doğrusu bu bilgilere sizlerden gelen yoğun mesajların ardından ulaştım. İlk etapta fark edemediğim için lütfen kusura bakmayın.

İşte Chery Türkiye internet sitesinde açıklanan teknik veriler: OMODA 5, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO modellerinde bu teknik bilgilere yer verilmiş durumda. Maksimum güç 183 HP, maksimum tork 275 Nm. OMODA 5 ise 0-100 km/s hızlanmasını 8.6 saniyede tamamlıyor şeklinde görünüyor.

ARABA HABERCİSİ MART 2023 SAYISINI İNDİR

Chery farklı motor açıklaması 2023.

Chery farklı motor açıklaması 2023

Chery farklı motor açıklaması 2023.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba