Çinli Elektrikli Araç Üreticisi CHJ İddialı Geliyor! Üretim İçin 500 Milyon Dolar Bulmak İstiyorlar!

Çinli Elektrikli Araç Üreticisi
Çinli Elektrikli Araç Üreticisi

Çinli elektrikli araç üreticisi CHJ firması çıktığı yatırım turunda 300 milyon dolar ile 500 milyon dolar arasındaki bir tutarda yatırım almayı hedefliyor. Elektrikli araç rekabetinin kızıştığı Çin piyasasında hem yerel pazarda hem de globalde finansal olarak güçlenerek yoluna devam etmeyi planlıyor. Çinli Elektrikli Araç Üreticisi

Araba Habercisi Dergisi

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Testi, Otomobil Testi

youtube.com/msemedya

Li Xiang’ın kurucusu olduğu CHJ’nin güncel şirket değerlemesi 2.5 milyar dolar tutarında. Bu yatırım turu için de ünlü finans kuruluşu Goldman Sachs ile çalıştıkları edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Haziran ayı içerisinde yatırım turunu kapatmayı planlayan CHJ, önümüzdeki sene de borsada halka açılmayı planlıyor.

[irp posts=”7247″ name=”Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısı Çıktı! Dergiliklerden Okuyabilir Abone Olabilirsiniz!”]

Yeni Renault Kadjar Türkiye’de Satışa Sunuldu! İddialı Motor Seçenekleriyle Kaç Para?

Beijing merkezli CHJ firması daha önce toplamda 6 milyon yuan tutarında yatırıma imza atmıştı. Yatırımcıları arasında Matrix Partners China, kamu kuruluşu olan Shougang Fund ve Yintai Group bulunuyor.

4 yıllık bir firma olan CHJ geçtiğimiz yıl üretim lisansını aldı ve ilk seri üretim modelini bu yıl içerisinde Çin’in doğusunda yer alan Changzhou kentinde kendi fabrikasında üretmeyi planlıyor. Leading Ideal One adını verdiği ilk modeli crossover segmentinde bulunuyor. Satış fiyatı için şimdilik açıklanan rakam 328.000 yuan seviyesinde. Bu fiyat seviyesiyle orta-üst segmentte yer alıyor.

CHJ markası, yıl sonuna kadar çeşitli şehirlerde 15 bayi açmayı planlıyor.

[irp posts=”2725″ name=”1 Kadın 1 Erkek Opel Grandland X Testimizi Youtube MSE Medya Kanalında İzlediniz mi?”]

Çinli Elektrikli Araç Üreticisi. Araba Habercisi Dergisi.

Çinli Elektrikli Araç Üreticisi, Elektrikli Araba Modelleri, Elektrikli Otomobil, Araba Testleri, Otomobil Testleri, Elektrikli Araba Testleri, Araba Karşılaştırma, Otomobil Karşılaştırma

 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba