İddialı Kompakt SUV Yeni Renault Kadjar Türkiye’de Kaç Paradan Satılıyor?

Yeni SUV Renault Kadjar Fiyatı
Yeni SUV Renault Kadjar Fiyatı

Renault’nun C-SUV segmentindeki temsilcisi Yeni Kadjar, Türkiye’de satışa sunuldu. Yeni SUV Renault Kadjar Fiyatı.

Araba Testleri, Araba Testi, Otomobil Testleri, Otomobil Testi

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Yeni krom ızgarasının yanı sıra yeniden tasarlanmış ön ve arka tamponları ile daha dinamik bir tasarıma kavuşan Yeni Kadjar; Touch, Touch Roof ve Icon donanım seviyeleri ile 175.650 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

[irp posts=”7247″ name=”Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısı Çıktı! Dergiliklerden Okuyabilir Abone Olabilirsiniz!”]

Youtube 1 Kadın 1 Erkek Araba Testi Honda CRV Testini İzlediniz Mi? Nasıl Bir SUV?

Yenilenen Renault Kadjar, geleneksel SUV tasarımına sadık kalırken, dinamik ve modern hatlarıyla daha şık bir görünüme kavuştu. Yeni Kadjar’da konfor, kalite ve ergonomik tasarım ön planda tutulurken, yeniden tasarlanan iç mekan ile daha konforlu bir sürüş deneyimi sunuluyor.

Yakıt verimliliği ve performans odaklı yeni çevreci 1.3 TCe benzinli motor, Yeni Kadjar ile birlikte Türkiye’de Renault ürün gamında ilk kez pazara sunuluyor. 140 HP (manuel/EDC) ve 160 HP (EDC) olarak üç farklı versiyona sahip bu yeni nesil motor, İttifak ve partneri Daimler ile birlikte geliştirildi.
Gösterge panelinin orta kısmında yer alan 7 inçlik yeni dokunmatik multimedya ekran, daha yüksek parlaklığa ve hassasiyete sahip. Yeni otomatik klima kontrol paneli, daha modern ve ergonomik tasarımı ile dikkat çekiyor.

Yeni SUV Renault Kadjar Fiyatı
Yeni SUV Renault Kadjar Arka Tasarım
Yeni SUV Renault Kadjar Fiyatı
Yeni SUV Renault Kadjar İç Mekan Tasarımı

Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş yaptığı açıklamada: “SUV Segmenti son dönemde Türkiye’de yükselen bir trende sahip. 2015 yılında toplam pazardan aldığı pay yüzde 15 olan SUV segmenti, 2018 yılını yüzde 22 pay ile tamamladı. Geçtiğimiz yıl 106 bin 672 adet satışın gerçekleştiği SUV segmentinden en yüksek payı, 72 bin 308 satış adedi ve yüzde 68 ile C-SUV alt segmenti alıyor” dedi.

Blue dCi 115 motor, önceki nesil motora kıyasla 5 HP daha fazla güç ve 10 Nm daha yüksek tork sağlayarak performanslı ve ekonomik bir sürüş sunuyor.

Yeni Kadjar, göz dolduran standart güvenlik ekipmanlarına sahip. Sürücü / ön yolcu, yan ve perde hava yastıkları, Acil Fren Destek Sistemi, Yokuş Kalkış Destek Sistemi, hız sabitleyici ve sınırlayıcı, ISOFIX çocuk koltuğu sabitleyici gibi ileri güvenlik ve sürüş destek sistemleri ek güvenlik sağlıyor.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba