Citroen C5 Aircross Daha Az Tüketen Motorlarıyla Mart Ayında Satılacak!

Citroen C5 Aircross Yeni Motor.
Citroen C5 Aircross Yeni Motor.

Citroen C5 Aircross, 2020 Citroen Aircross, Citroen Aircross. Citroen, C5 Aircross SUV Benzinli Otomatik, Citroen C5 Aircross Yeni Motor.

Citroen, C5 Aircross’a sonunda yepyeni bir motor seçeneği eklendi. C5 Aircross SUV modelinde mevcut olan 1.6 lt PureTech 180 beygirlik otomatik şanzımanlı versiyonun yanına 130 beygirlik daha az tüketen benzinli seçeneği de ekledi. Dizel otomatik seçeneğin egzoz emisyon değerleri ve tüketim sonuçları da düşürüldü. Citroen C5 Aircross Benzinli Motor. Citroen C5 Aircross Yeni Motor.

Youtube Kanalımız

Bu verimli yeni güç aktarma organlarının siparişleri bu ay başladı ve ilk teslimat Mart 2020’de yapılacak. Yeni güç aktarma organı çok ödüllü PureTech 130 S&S motorunu kesintisiz sekiz vitesli otomatik şanzıman ile birleştirir. Yeni motor seçeneği tanıtımına ek olarak Citroen yeni dizel motorunda ciddi CO2 geliştirmelerine gitti.

1.5 litrelik BlueHDi 130 S&S manuel modelinde 108 g/km’den 105 g/km’ye düşüş gözlendi. 1.5 litrelik BlueHDi 130 S&S EAT8 otomatik versiyonlarında ise 105 g/km’den 100 g/km’ye ciddi bir düşüş gözleniyor. Bu azalma, yeni C5 Aircross SUV aracını segmentinin en iyileri arasında bulunmasını sağlayacak. Elbette dizel otomatik seçeneğinde yaşanacak bu azalma daha ekonomik tüketim anlamına geliyor.

Aile dostu olan yeni SUV, Sürücü Dikkat Uyarısı, Otoyol Sürücü Yardımı ve Hız Sınırı Tanıma Sistemi de dahil olmak üzere 19 tane son teknoloji sürücü destek sistemine sahiptir. Konforun sözlük anlamı olan Citroen, yeni C5 aracının daha rahat bir sürüşe sahip olması için yenilikçi Progressive Hidrolik Yastık Süspansiyon sisteminden yararlanmaktadır.

Groupe PSA Türkiye Markalarından Hangisini Tercih Edersiniz? Sürpriz Sonuç!

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Citroen C5 Aircross Yeni Motor.

Citroen C5 Aircross Yeni Motor.

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın ikinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 14. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Dijital Basın web sitesi. Araba Habercisi’nin bugüne kadar yayınlanan 14 sayısına birden bu kaynaklardan ulaşabilirsiniz.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba