2020 Nissan Juke Türkiye’de Ne Zaman Satılacak?

Yeni Nissan Juke Fiyatları.
Yeni Nissan Juke Fiyatları.

Yeni Nissan Juke, 2020 Nissan Juke, Yeni Juke Yorumları, 2020 Juke Yorumları. Nissan Juke Fiyatları, Nissan Juke ne zaman gelecek? Yeni Juke Kaç Para?

2020 Nissan Juke Türkiye’de Ne Zaman Satılacak? Resmi bir açıklama olmasa bile Yeni Juke satın almak isteyenler Eylül ayını bekleyecek. Yeni Juke Kaç Para?

[irp posts=”13152″ name=”Yeni Peugeot SUV 2008 Fiyatlarını Yorumladım”]

Avrupa pazarında, 9 yıl önce ilk piyasaya çıkışından beri yaklaşık 1 milyon adet satılan Nissan Juke yenilendi. Markanın SUV sınıfındaki iddiasını zorlanmadan devam ettirecek gibi görünen Yeni Juke ne zaman satılacak? Motor seçenekleri açısından şu anda Türkiye ihtiyaçlarını karşılamıyor. Nissan Türkiye’nin yeni Juke’u bu yüzden henüz getirmediğini düşünüyorum. Duyduklarıma göre yeni Nissan Juke Eylül ayında Türkiye’de satışa sunulacak. Yeni Nissan Juke Fiyatları.

Nissan Juke Dizel Motoru Bitirdi Hibrit ile Geliyor!

youtube.com/msemedya

Yeni Nissan Juke, coupe araçların zarif çizgileri ve atletik duruşu, geniş iç hacim ve modern iç tasarım ile birleşerek tasarım alanında yeni bir standart oluşturuyor. Rakiplerinin de oldukça iddialı bir şekilde yenilendiği küçük SUV sınıfında rekabette yine iddialı olur.

Yeni Nissan Juke Fiyatları.

Nissan Avrupa Ürün Planlama Başkan Yardımcısı Ponz Pandikuthira lansman toplantısında yaptığı konuşmada, Nissan Juke’un kendine has kimliği, karakterli duruşu, gelişmiş performans ve sürücülerin ihtiyaçlarına tepki veren teknoloji ile geri döndüğünü vurgularken, “Yeni tasarım ve heyecanlı sürüş deneyimi, kompakt crossover sınıfını tercih eden ve sayıları artan müşteri kitlemizin dikkatini çekecek. Nissan Juke büyüdü ama ilgi çeken özellikleri ve eğlenceli sürüş deneyimi hiç değişmedi.” şeklinde konuştu.

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Yeni Skoda Octavia’da dizel otomatik olacak mı?

Sportif yeni Nissan Juke, çevik performans için tasarlandı ve yeni coupe Juke, aynı zamanda büyüdü. 4.210 mm boyu, 1.595 mm yüksekliği ve 1.800 mm genişliği ile hem daha çok hacme sahip hem de 23 kilo daha hafif olması sayesinde Juke ayrıca, yüksek kuvvetli çelikten gövdesi ile sağlam ve dengeli ve daha iyi köşe dönüş ve performans özelliklerini sayesinde daha kolay kontrol edilebiliyor.

Yeni Nissan Juke Teknik Özellikler.

Yeni Nissan Juke, 117 beygir gücünde, üç silindirli, 1.0 litrelik DIG-T turbo-şarjlı petrol motoruna sahip. Bu sayede gelişmiş performans gösterirken yakıtta da tasarruf sağlıyor. 6 ileri manuel vites ya da sportif 7 ileri vitesli çift kavramalı şanzıman (DCT) seçenekleri ve sürüş modu (Eco, Standart, Spor) seçici sistemi sayesinde sürücüler, seçeneklerini her senaryoya göre değiştirebiliyor ve yolda başarılı sürüş zevki yakalıyor. Yukarda yer alan linkten Juke Hibrit özelliklerini de görebilirsiniz.

2020 Nissan Almanya fiyatları.

Yeni Nissan Juke’un Almanya fiyatlarını incelediğimde 18 bin 990 Euro başlangıç etiketine sahip olduğunu görüyorum. Bu seçenekte 117 beygir güç üreten benzinli ünite yer alıyor. Bu motor seçeneğinin başka bir alternatifi şimdilik araçta yer almıyor.

Yeni Nissan Juke Fiyatları.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba