İddialı Özellikleriyle Citroen C5 Aircross SUV Satışa Sunuldu! Kaç Para Oldu?

Citroen C5 Aircross SUV Eylül Ayında Satışa Sunuluyor
Citroen C5 Aircross SUV Eylül Ayında Satışa Sunuluyor

Citroen C5 Aircross SUV Satışa Sunuldu! Tasarım detayları ve zengin kişiselleştirme çözümleriyle Citroen C5 Aircross SUV, segmentinin en konforlu ve çok yönlü modellerinden biri.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Citroen Advanced Comfort® programı kapsamında devreye giren Progressive Hydraulic Cushions® süspansiyon sistemi dikkat çekici. Advanced Comfort® koltuklar ve kolayca katlanan bağımsız 3 arka koltuk gibi özellikleri ön plana çıkıyor. İngiltere’de 23 bin Sterlin’den başlayan fiyatlara sahip olan araç bakalım Türkiye’de kaç para olacak? Bu sorunun cevabı da belli oldu ve araç 192 bin TL etiketle satışa sunuldu.

Yeni Citroen C5 Aircross SUV, heybetli tasarımı ile dinamik bir karakter ortaya koyuyor. İkonik Airbump® gibi özgün uygulamalarla hareketlendirilen akıcı tasarım çizgileri ve çift renkli tavan barları ile SUV segmentine farklılık getiriyor.

Açılabilir panoramik cam tavan ve “C” şeklindeki krom cam çerçevesi sayesinde Yeni Citroen C5 Aircross SUV’un çekiciliği artmış. Geniş ve yüksek yapıya sahip arka tasarım ise Citroen imzası 3D görünümlü arka farlar ve krom detaylı çift egzoz çıkışı ile donatılmış.

2020 Citroen C5 Aircross SUV, son derece zengin bir kişiselleştirme yelpazesi sunuyor. 7 gövde rengi, 3 renk paketi ve siyah tavan seçeneği ile farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor . Gümüş, beyaz ve kırmızı seçeneklerin yer aldığı renk paketi ile Airbump®, ön tampon ve tavan barları renklendirilebiliyor. İç tasarımda ise donanım seviyelerine göre farklılık gösteren ambiyans seçenekleri ile zevkinize ve kişiliğinize uygun tarzı yansıtan ambiyanslar sunuluyor.

Yeni Citroen C5 Aircross SUV her biri yüksek verimlilik seviyesine sahip, benzin ve dizel motor seçenekleriyle yollara çıkıyor. Bu motorlar 8 ileri otomatik şanzımanla kombine ediliyor:

Citroen C5 Aircross SUV Motor Seçenekleri

1.6 PureTech 180 S&S EAT8
1.5 BlueHDi 130 S&S EAT8

8 ileri otomatik şanzımanın en güncel versiyonu olan 8 vitesli EAT elektrikli vites değişimi ve el freni fonksiyonu ile daha da fazla verimlilik ve konfor sunuyor. Sisteme eklenen iki vitesin de katkısıyla yeni otomatik şanzıman yerini aldığı 6 vitesli otomatik şanzımana kıyasla %7’ye kadar yakıt ekonomisi sağlıyor. Yine ilave edilen iki vites, vites değişim aralıklarını kısaltarak vites değişimlerinin daha yumuşak olmasını sağlıyor.

Citroen C5 Aircross SUV Eylül Ayında Satışa Sunuluyor! Araba Habercisi Dergisi.

[irp posts=”4387″ name=”En Çok Dikkatimizi Çeken Elektrikli Arabalardan 5 Tanesini Seçtik! İşte Özellikleriyle Onlar!”]

Yeni Peugeot 208’in İngiltere Fiyatları Açıklandı! İşte 2020 Peugeot 208 Fiyatları!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba