Honda Civic Sedan Aralık kampanyasında neler var? Honda Civic Sedan fiyat listesi nasıl?

Civic fiyatları

Civic fiyatları, Civic fiyat listesi, Civic kaç para, Honda Civic Sedan fiyat listesi, Honda Civic Sedan kaç para, Kompakt sedan fiyatları.

Aralık ayında Honda Civic Sedan modeline sahip olmak isteyenleri nasıl bir kampanya bekliyor? Honda Civic Sedan Aralık kampanyasında neler var? Honda Civic Sedan fiyat listesi nasıl? Civic fiyatları, Civic fiyat listesi, Civic kaç para, Honda Civic Sedan fiyat listesi, Honda Civic Sedan kaç para, Kompakt sedan fiyatları.

Instagram Hesabım

Honda Türkiye tarafından Yerli Üretim Civic Sedan ile ilgili kampanya hakkında şu açıklama yapıldı: “Hayalinizdeki Civic Sedan’a hemen sahip olun diye aralık ayı boyunca %0.49 faiz oranıyla 12 ay vadeli 60.000 TL’lik taşıt kredisi imkanı sizi bekliyor. Size özel kredi seçenekleri ile Civic Sedan satın almak için en yakın Honda Showroom’unu ziyaret etmeniz yeterli.”

Honda Civic Sedan Aralık Fiyat Listesi Nasıl?

Honda Civic Sedan Kaç Paraya Satılıyor? Civic fiyatları.

Fiyatlar 01 Aralık 2020’de Honda Türkiye internet sitesinden alınmıştır. Honda Civic Sedan fiyatları Kasım ayına göre değişim göstermedi. Yani Honda Civic Sedan modeline aralık ayında zam gelmedi. Honda Türkiye internet sitesinden fiyatları 15 Aralık 2020 tarihinde yeniden kontrol ettim.

HONDA CIVIC SEDAN ARALIK FİYAT LİSTESİ
SEÇENEKDONANIMFİYAT
1.5L VTEC Turbo Benzin OtomatikElegance297.000 TL
1.5L VTEC Turbo Benzin OtomatikExecutive+316.500 TL
1.6L ECO OtomatikElegance282.800 TL
1.6L ECO OtomatikExecutive296.600 TL
1.6L Benzin OtomatikElegance231.200 TL

İkinci el araç fiyatları düşüyor! arabam.com gerçek verilerden 2. el fiyat araştırması sonuçlarını açıkladı!

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık 2020 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Aralık 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 23. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 23. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek çok yakında 23 sayıya birden ulaşma imkanınız da olacak.

Araba Habercisi Dergisi Aralık 2020 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Civic fiyatları
Civic fiyatları

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba