Corolla Hatchback Yarın Türkiye’de Şahane Bir Kadroyla Tanıtılacak!

Toyota Corolla 180 Beygir
Toyota Corolla 180 Beygir

Toyota Corolla HB, 2020 Corolla HB, Yeni Toyota Corolla HB, 2020 Toyota Corolla HB, Toyota Corolla HB Ne Zaman Satılacak? Toyota Corolla HB fiyatları.

Toyota Corolla Hatchback nihayet Türkiye’de de satışa sunuluyor. Dizel otomatik seçeneği olmayan Toyota Corolla HB Hibrit motoruna güveniyor. Toyota Corolla Hatchback Türkiye’de 27 Şubat’ta yani yarın tanıtılıyor ve satışa çıkıyor. Yeni Corolla Hatchback Hybrid ile tanışma vakti geldi diyerek Toyota Türkiye tarafından Yeni Corolla HB resmen duyuruldu. Toyota Türkiye tarafından yapılan açıklamada, Saadet Özsırkıntı ve Doğan Kabak’ın sunacağı, Can Yılmaz ve Zafer Algöz’le kahkahalara doyacağınız 27 Şubat’taki canlı yayınımıza hazır olun, dendi. Corolla HB Ne Zaman Satılacak?

Corolla HB Ne Zaman Satılacak?

youtube.com/msemedya

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Toyota Corolla HB Ne Zaman Satılacak?

Toyota benzinli hibrit Corolla modeli ile hibrit modeller arasındaki liderliğini bir üst seviyeye taşıdı. Corolla, Toyota’nın iki farklı hibrit seçenek sunduğu ilk modeli. Sunduğu iki seçenekten biri ise yüksek performanslı versiyonu.

Tesla İlk Kez Volkswagen’i Geçti! Elon Musk 346 Milyon Dolar Kazanacak!

Toyota RAV4 ile elde ettiği hibrit satışlarındaki %80’lik pazar payı başarısını Corolla HB ile de devam ettirmek istiyor. Aynı RAV4’de olduğu gibi Toyota, Corolla’da da dizel versiyon sunmayacak.

Hibrit Araçlarda ÖTV Nasıl Hesaplanıyor?

Corolla’nın yüksek performanslı hibrit modeli hatchback ve station wagon olarak sunulacak. 2.0 litrelik motorla 180 beygirlik güç üreten benzinli hibrit motor 100 kilometrede sadece 3.7 litrelik yakıt tüketiyor.

Toyota Corolla Hatchback Hibrit Geliyor.

Diğer hibrit versiyon ise 1.8 litrelik motorla 122 beygirlik güç üretiyor. 1.8 litrelik motorun yakıt tüketimi ise 100 kilometrede sadece 3.3 litre.

Hibrid Arabaların Motorlu Taşıtlar Vergisi Yüksek Olur! Doğru mu?

Toyota Corolla’nın hibrit olmayan versiyonlarında ise kısıtlı seçenekler mevcut. Hatchback ve sedan versiyonda sunulan 1.3 litrelik motor yerini alan 1.2 litrelik turbo benzinli 114 beygirlik motor yer alıyor.

Toyota Corolla ile birlikte hibrit seçeneklerini 180 beygirlik güçlü versiyonu ekleyerek güçlendirmesi pazardaki payını muhakkak artıracaktır. Ancak bu model Türkiye’de satışa sunulmayacak.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba