Yeni Volkswagen Touareg R Hibrit Tanıtıldı! 462 Beygir Gücünde!

Yeni Volkswagen Touareg R Tanıtıldı
Yeni Volkswagen Touareg R Tanıtıldı

Yeni Volkswagen Touareg R, 2020 Volkswagen Touareg R, Yeni Touareg R, 2020 Touareg R. Yeni Volkswagen Touareg R Tanıtıldı, Yeni Touareg R Özellikleri Neler?

Saklamama gerek yok ilk çıktığı günden beri bu arabayı acayip seviyorum. Normalde SUV modellere çok ilgi duyan biri değilim ama Volkswagen Touareg sunduklarıyla her zaman beğendiğim bir araç oldu. Şimdi de Yeni Volkswagen Touareg R hibrit Tanıtıldı!

Youtube Kanalımız.

Yeni Volkswagen Touareg R hibrit Tanıtıldı! Peki özellikleri ne? Volkswagen Touareg R – Plug-in hibrid modeli elektrik verimliliğiyle maksimum dinamik performansı birleştiriyor. Volkswagen Touareg R güç konusunda şovunu yapıyor. Touareg R hibrid 2,995 cc V6 turboşarjlı benzinli motor ve elektrikli motor kullanıyor. Touareg R, 140 km / s hıza kadar tamamen elektrikli sürüşe imkan tanıyor. 4MOTION Active Control dört tekerlekten çekiş sistemine sahip. Araçta bulunan güvenlik yardımcılarıysa 250 km/s hıza kadar çalışıyor. Elbette bunları kullanmak için Almanya’nın hız sınırı olmayan otoyollarında olmak gerekiyor. Volkswagen Touareg R Hibritin ürettiği toplam tork ise 700 Nm. Yeni Volkswagen Touareg R açıklanan bilgilere göre yılın ikinci yarısında satışa sunulacak.

Yeni Volkswagen Touareg R Tanıtıldı

Dış tasarımda R-tarzı tamponlar sunulurken, siyah panjurlu hava giriş ızgaraları, yan camlarda siyah şeritler ve siyah dış ayna korumaları bulunuyor. Touareg R  paket ayrıca ön tamponun alt kısmında siyah bir şerit, R logoları (radyatör ızgarasında, bagaj kapağında ve kapılarda), karartılmış LED arka stoplar gibi detaylara da sahip. 20 inçlik Braga alaşım jantlar sunulurken, istendiğinde 22 inçe kadar jant seçimi yapılabiliyor.

İç mekandaysa Innovision Cockpit, Touareg R’de standart olarak sunuluyor. Dijital Kokpit 12 inç ve 15 inçlik iki ekrandan oluşuyor. Silver Wave alüminyum ön panelde dekoratif parçalara da yer veriliyor. Parlak Siyah ve Gümüş görünümlü orta konsol kaplaması, deri R logolu konforlu koltuklar da araçta yer alıyor. R logolu aydınlatmalı paslanmaz çelik eşik paneli kaplaması, paslanmaz çelik pedallar, deri koltuklardaki dikişler, paspaslardaki kenar şeritleri ve kol dayama yerlerindeki dekoratif dikişler gibi detaylarla farklılaşıyor.

ÖTV İndirimi Geliyor! Özel Tüketim Vergisi İndirimi Ne Zaman?

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Yeni Volkswagen Touareg R Tanıtıldı

Yeni Volkswagen Touareg R Tanıtıldı

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba