Paris’teki sekiz katlı bir binanın çatı katına yarış pisti inşa ettiler 300 HP’lik Ateca ile Gazladılar!

Cupra Ateca Paris Çatı Yarış Pisti

İmrenmemek mümkün değil. Fransa’nın başkenti Paris’te bir çatı üzerine inşa edilen ilk yarış pistinde 300 beygirlik CUPRA Ateca ile gazlıyorlar. Bunun için Paris’teki sekiz katlı bir binanın çatı katına yarış pisti inşa ettiler. Cupra Ateca Paris Çatı Yarış Pisti.

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8972″ name=”Turkcell Dergilik uygulamasından Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı’nı okuyabilirsiniz”]

Yarışlardan ilham alan ancak şehir içi kullanım için tasarlanan CUPRA Ateca’yu bu testte, World Touring Car yarış galibi Mikel Azcona tarafından kullanıldı. Arabayı denemelerde kullanan Yarışçı Mikel Azcona, “Dünyanın her yerindeki yarış pistlerinde bulundum, ancak böyle muhteşem manzaralarla asla bu tip bir yarışta bulunmadım” diyor . Azcona ayrıca, “Yağmurda sürüş daha da şaşırtıcıydı, ancak bu kaygan pistte Cupra Ateca şaşırtıcı bir tutuşa sahipti ve inanılmazdı” açıklamasını da yapıyor.

Pist, Paris’in en ünlü simgesi olan ikonik Eyfel Kulesi’nin görüş alanı içinde inşa edildi. Eyfel Kulesi’nde tura çıkanlar aynı zamanda bu müthiş görsel şöleni de takip etme şansına sahip oldu. 2018 yılından bugüne kadar 7 bin 600 adetten fazla satılan Cupra Ateca böylelikle adını çok farklı bir organizasyonla duyurdu.

Cupra Ateca Paris Çatı Yarış Pisti. Araba Habercisi Dergisi.

Volkswagen Ticari Araçlar Ortağı Penny Hydraulics Tarafından Geliştirilen Vinç Sistemini Tanıttı!

Ford Mustang Mach E Elektrikli SUV Bilgileri Yanlışlıkla Bir Forum Sayfasında Paylaşıldı!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba