Volkswagen Ticari Araçlar Ortağı Penny Hydraulics Tarafından Geliştirilen Vinç Sistemini Tanıttı!

Volkswagen Crafter Penny Hydraulics Vinç
Volkswagen Crafter Penny Hydraulics Vinç

Volkswagen Ticari Araçların İş ortaklarından olan Penny Hydraulics, Volkswagen Crafter’da sunulan en yeni vinç dönüşüm sistemlerini açıkladı. Yenilikçi sistem 990 kg’a kadar yükü tek seferde kaldırabiliyor. Volkswagen Crafter Penny Hydraulics Vinç.

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]
Yaptığım iş taşımacılık falan değil ama bu tip yenilikleri gördüğüm zaman merakla takip ediyorum. Volkswagen Ticari Araç ve iş ortağı Penny Hydraulics tarafından geliştirilen bu Crafter çok iddialı değil mi?
Kasasında taşıdığı vinçle yüklemelerin ve indirmelerin sorun olmaktan çıkmasını sağlıyor. Araçta kullanılan bu vinç göstermelik falan da değil. Vinç maksimum 990 kg ağırlığındaki eşyaları kaldırırken, boyu 4,5 metreye kadar uzatılabilirken, ayrıca 330 dereceye kadar dönme açısına sahip.
Penny Hydraulics PH110 Kaldırma Çözümü ayrıca doğrudan Volkswagen Crafter’a entegre edilmiş vinç kumandalarına da sahip. Penny Hydraulics, Volkswagen Ticari Araçların dönüştürücü tanıma programının Entegre Ortağı olduğu için, araç üç yıl garantili olarak satışa sunuluyor. Bu vinç sistemi Avrupa’da 7000 Euro bedelle kurulurken, ayrıca uygun fiyatlarla kiralık olarak kullanma imkanı da sunuluyor. Bu tip bir iş yapsam hiç vakit kaybetmeden yaptıracağım şeylerden biri olurdu.

Volkswagen Crafter Penny Hydraulics Vinç. Araba Habercisi Dergisi.

 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba